Δημήτρης Σταρόβας: Παρουσιάζει πρόοδο καθημερινά με στόχο να ξαναμιλήσει

Οι νέες δηλώσεις της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, για την κατάσταση της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη, το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Από εκείνη τη μέρα, η σύντροφος του μουσικού, Άννα Σταθάκη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ενημερώνει μέσω εκπομπών για την κατάσταση της υγείας του. Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου, είπε για τον Δημήτρη Σταρόβα, ότι παρουσιάζει βελτίωση καθημερινά.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη δήλωσε στο «Πρωινό» ότι: «Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη σας».

Δείτε το βίντεο

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το Τζάνειο
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε πριν μερικές μέρες στο «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα». 



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν και ο υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

«Σαρώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Μητσοτάκης για να φρενάρει διαρροές - Στη Θεσσαλονίκη με ατζέντα καθημερινότητας

Από πού προήλθαν τα χρήματα και πώς έφτασαν να κυριαρχούν στη ζωή μας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr