Βάνα Μπάρμπα: Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες

Βάνα Μπάρμπα: Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες

Η συνέντευξη που παραχώρησε, λίγο πριν φύγει από τη ζωή η μητέρα της

vanabarba3
Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη πριν μερικές μέρες, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου. Ανάμεσα σε όσα είπε, έκανε και μια σύντομη αναφορά στην περιπέτεια με την υγεία της.

Λίγο μετά από αυτή τη συνέντευξη, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή ότι πέθανε η μητέρα της ηθοποιού.


Αναφορικά με τις θεραπείες που ακολουθεί, είπε στο «Πάμε Δανάη»: «Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες και όλα, πάω καλύτερα» χωρίς, ωστόσο, να πει περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eajwji0fbt)

Στη συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα, έχει άνοια». Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ο ίδιος ρεπόρτερ είχε επικοινωνία μαζί της και ανέφερε: «Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν, μίλησα μαζί της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν βέβαια προετοιμασμένη για το συμβάν, γιατί ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d197ax0z1h0p)
Κλείσιμο

Πιο αναλυτικά, στη συνέντευξή της η ηθοποιός είπε: «Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Εφικτό ακόμα και να κόψουμε το νήμα πρώτοι στις Ευρωεκλογές» λέει ο Κασσελάκης – «Δουλευταράς» ο Μητσοτάκης

Στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέχρι την Γερμανία - Οι πιθανοί αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League

Το μοντέλο και η συγγραφέας: Πώς η Βίκυ Καγιά έγινε Ιωάννα Καρυστιάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης