Τζέσικα Άλμπα: Γιορτάζει τη 16η επέτειο του γάμου της με τον Κας Γουόρεν

Τζέσικα Άλμπα: Γιορτάζει τη 16η επέτειο του γάμου της με τον Κας Γουόρεν

Είμαι περήφανη για εμάς, σε αγαπώ, του γράφει σε ανάρτηση

jesica3
Η Τζέσικα Άλμπα και ο Κας Γουόρεν γιόρτασαν τα 16 χρόνια από τη μέρα του γάμου τους. Την Κυριακή 19 Μαΐου, η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους και στη λεζάντα του έκανε μια τρυφερή αφιέρωση.

Αναλυτικά, του έγραψε: «16 χρόνια γάμου, 20 χρόνια μαζί και για πάντα... Χρόνια πολλά Κας. Είμαι περήφανη για μας που τα καταφέραμε μέχρι εδώ. Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες ή οδηγίες που μπορούν ποτέ να σε προετοιμάσουν για το τι σημαίνει να δεσμευτείς με ένα άλλο άτομο και να επιλέξεις να γίνεις οικογένεια. Μέσα από τα τα δύσκολα βρίσκαμε συνεχώς το δρόμο μας, ο ένας πίσω από τον άλλον και επιλέξαμε ο ένας τον άλλον. Σε αγαπώ».

Η ανάρτησή της

Κλείσιμο
Η Άλμπα και ο Γουόρεν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2004, όταν η πρώτη υποδυόταν τη Σου Στορμ και ο Γουόρεν εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four». Τέσσερα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και καλωσόρισε την Όνορ, σε λιγότερο από ένα μήνα. Στη συνέχεια, απέκτησαν ακόμη δύο παιδιά, τους Χέβεν (το 2011) καιΧάγιες (το 2017).

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Άλμπα

albawaren
alba21
alba66
alba





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης