Βασίλης Γκουρούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες

Βασίλης Γκουρούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες

Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από τον χώρο, πρόσθεσε ο θεατρικός παραγωγός

vasilis-gkourousis
Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον γιο του, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ανέφερε για την περίπτωση να του ζητήσει να συνεργαστούν ξανά: «Μακάρι να τελειώσει με αυτό και θα δούμε τι θα κάνουμε, για φέτος τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάτι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο μέλλον, γιατί όχι; Εγώ βεβαίως θα του έκανα πρόταση. Ας τελειώσει ο άνθρωπος με αυτά τα πράγματα και τα δικαστήριά του και νομίζω ότι θα επανέλθει. Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από τον χώρο. Είναι φτωχοί οι υπόλοιποι ηθοποιοί χωρίς αυτούς, δεν γελάμε πια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1eb5npeba09)
Κλείσιμο

Αναφέρθηκε επίσης, σε προσωπικότητες που έχουν «ιδιαιτερότητες» όπως λέει. «Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες. Ο Πέτρος, ο Παύλος, ο Γιώργος, ο Νίκος είνααι μεγάλα ονόματα, είναι ηθοποιοί που αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει αυτό το πράγμα στο αν θα τους πάρουν ή δεν θα τους πάρουν», τόνισε.

Αποκάλυψε επιπλέον, πως ο ίδιος έχει επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Η ψυχολογία του μια χαρά είναι, δόξα τω Θεώ. Ζει ο άνθρωπος, ζει», είπε.

Τέλος, για τον γιο του, Δημήτρη Φιλιππίδη δήλωσε: «Ο γιος του θα είναι σε εμάς και κατά 95% η παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, οπότε Αύγουστο, αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πρόβες. Θα κάνουμε τις τελικές επαφές την άλλη εβδομάδα κι έτσι να προχωρήσουμε να κάνουμε μία μάζωξη για να το επισημοποιήσουμε».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης