Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο, με «επισκέπτεται» συχνά

Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο, με «επισκέπτεται» συχνά

Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας «καθοδηγούν» κι αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ τριγύρω, πρόσθεσε η ηθοποιός

kortnei-kox
Η Κόρτνεϊ Κοξ έδωσε συνέντευξη και με αφορμή την 20ή επέτειο του φινάλε της σειράς «Τα Φιλαράκια», αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και την απώλεια του Μάθιου Πέρι.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «CBS Sunday Mornings» κι ανέφερε αρχικά, πως ο ηθοποιός μπορεί να έφυγε από τη ζωή, όμως συνεχίζει να τον νιώθει στο πλευρό της.

«Νομίζω πως ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο. Ήταν τόσο αστείος. Ήταν πραγματικά, μια τεράστια καρδιά. Προφανώς, δυσκολεύτηκε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων, που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται συχνά, αν πούμε ότι πιστεύουμε στο μεταφυσικό. Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας "καθοδηγούν". Αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ τριγύρω».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στη σειρά «Τα Φιλαράκια», λέγοντας πως είναι ευγνώμων που έπαιξε σε αυτή. «Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη σειρά. Ήταν στο τέλος μια περιόδου που πραγματικά, είχα ξεμείνει από χρήματα. Πήρα έναν ρόλο σε μια οντισιόν και όταν πήγα να διαβάσω τον πιλότο, είπα "αυτό είναι υπέροχο"», σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης