Παντελής Τουτουντζής: Στην Εβελίνα Παπούλια χρωστάω όλη μου την καριέρα

Παντελής Τουτουντζής: Στην Εβελίνα Παπούλια χρωστάω όλη μου την καριέρα

Ενώ είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τόσους make up artists, επέλεξε τελικά να συνεχίσει με εμένα, εξηγεί

pantelis-toutountzis
Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε, όταν επιμελήθηκε για πρώτη φορά το μακιγιάζ της Εβελίνας Παπούλια.

Ο γνωστός make up artist μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη.

«Όταν πρωτοήρθα από την Κρήτη στην Αθήνα, δεν ήξερα καν πού βρίσκεται η Γλυφάδα. Ζούσα σε μια γκαρσονιέρα στο Παγκράτι, έχοντας ένα διπλό στρώμα και τα άκρως απαραίτητα. Σε εκείνη τη φάση λοιπόν, που έφτιαχνα τη ζωή μου, εμφανίστηκε η Εβελίνα Παπούλια. Μου είχε πει μια κοπέλα από την εταιρεία πουο δούλευα, να πάω σε ένα γύρισμα. Ήταν το pre-show για το "So You Think You Can Dance"», περιγράφει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους make up artists. «Την έβαψα κι όλοι της είπαν ότι είναι πολύ όμορφη. Εκείνη, ενώ είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τόσους make up artists, επέλεξε τελικά να συνεχίσει με εμένα. Εγώ ήμουν ένα ψαρωμένο παιδί και διάβαζα στα περιοδικά για μένα που της είχα κάνει αυτό το υπέροχο μακιγιάζ. Στην Εβελίνα χρωστάω όλη μου την καριέρα. Με εμπιστεύτηκε», τόνισε.

Τέλος, σημείωσε: «Μεγάλο δώρο αυτό που μου έκανε. Τότε, είπα ότι αυτό ήταν ένα σημάδι δέσμευσης για μένα, να δουλέψω πολύ σκληρά. Κι αυτό συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα».


Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης