Μπέττυ Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στη Eurovision

Μέσα στην αμοιβή μας ήταν όλο το πακέτο, δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision, ξεκαθάρισε

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρενέβη στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδάς για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με την πληρωμή της ίδιας και της αδερφής της, στη Eurovision.

Ενώ στην εκπομπή «Fay's Time» σχολιαζόταν η αμοιβή που δίνεται στους παρουσιαστές του διαγωνισμού, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία είχε περάσει από αυτή τη θέση στο παρελθόν, μαζί με την αδερφή της, Ματθίλδη, θέλησε να τοποθετηθεί.

«Ήθελα να βγω για να διευκρινήσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δεν το είδα στον αέρα, αλλά μου είπαν ότι σχολιάσατε σε σχέση με την αμοιβή μας στη Εurovision για να κάνουμε την αναμετάδοση», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, εξήγησε πως στο πακέτο της πληρωμής τους, συμπεριλήφθηκε τόσο η αναμετάδοση των ημιτελικών, όσο και του μεγάλου τελικού.

«Εγώ διευκρίνισα πάρα πολύ καλά ότι εμείς πληρωθήκαμε δύο χρονιές σερί για την παρουσίαση που κάναμε με τη Ματθίλδη για τους τελικούς, για να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο ελληνικός τελικός και να επιλεγεί ποιος καλλιτέχνης θα πάει στη Eurovision και μέσα στην αμοιβή ήταν όλο το πακέτο. Δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision. Τη μία χρονιά πήγαμε στο Βελιγράδι και την επόμενη στη Μόσχα», εξήγησε.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε κλείνοντας, με αφορμή την αποκάλυψη του Ζερόμ Καλούτα ότι εκείνος και ο Θανάσης Αλευράς δεν πληρώθηκαν από την ΕΡΤ: «Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Ο Θανάσης και ο Ζερόμ είπαν ότι δεν είχαν αμοιβή για αυτό το πράγμα και κάποιος με πήρε και μου είπε ότι λέγεται αυτό, αλλά δεν διευκρινίζεται».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr