Θοδωρής Σκυφτούλης: Με τον πατέρα μου είχαμε μια σχέση ενηλίκων, προσπαθώ με τον γιο μου να έχω σχέση μπαμπά- παιδιού

Τι είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Ο Θοδωρής Σκυφτούλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του, τις συμβουλές που έχει δώσει στον γιο του, αλλά και ένα περιστατικό που του συνέβη όταν ήταν 5 ετών και δεν έχει ξεχάσει μέχρι σήμερα.

Ο ηθοποιός που έπαιξε και στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε: «Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε εμένα. Είχαμε μια σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου, όχι παιδιού-μπαμπά. Αυτό είχε πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα».


Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Μπορεί ας πούμε στο σχολείο, να μην ήμουν τόσο παιδί, αλλά να είχα μια διαφορετική στάση, όχι της ηλικίας. Εγώ μια συμβουλή δίνω στον γιο μου, να έχει φίλους».


Έπειτα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό, που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη του από τα παιδικά του χρόνια. «Θυμάμαι, ήμασταν στο Τσαφ στα Εξάρχεια, ένα πολύ γνωστό μαγαζί τότε. Ήμασταν μια 4άδα, μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα και οι ασφαλίτες και μας σημάδεψαν με όπλο. Μου λένε "ακίνητος" κι εγώ ήμουν 5 χρονών. Πετάγεται τότε, η μάνα μου για να μη με τρομάξει και λέει "ταινία είναι". Και συνέλαβαν τον διπλανό μου», περιγράφει.


Τέλος, αναφέρθηκε στη στροφή του στην υποκριτική, ενώ ασχολούταν με τον αθλητισμό. «Ήμουν στη γυμναστική ακαδημία, ήταν το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον αθλητισμό χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Δεν με "σήκωνε" το κλίμα της γυμναστικής ακαδημίας, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από εκεί. Η μητέρα μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο», παραδέχτηκε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr