Survivor 2024: Η «προδοσία» που λύγισε την Δώρα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η «προδοσία» που λύγισε την Δώρα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αλλαγή στάσης των Κόκκινων, η κρουαζιέρα, οι συγκινητικοί Τούρκοι και η μάχη για την 2η ασυλία

MixCollage-21-May-2024-01-00-AM-9475
Οι Μπλε ισοφάρισαν τις ασυλίες σε 1-1 για την 20η εβδομάδα του Survivor 2024 και οι Κόκκινοι επέλεξαν να ρίξουν τον Χριστόφορο Ταξίδη στην αρένα των μονομάχων, εκεί όπου ήδη βρίσκονται ο Σταμάτης Ταλαδιανός αλλά και η Δώρα Νικολή από την προηγούμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως κι αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα παραμείνει ένας παίκτης που θα πάει στην τελική μονομαχία με τη Δώρα Νικολή.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/5) ο Σταμάτης Ταλαδιανός αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του την οποία και περίμενε μετά από συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του και δήλωσε πως έχει αποδεχθεί το κομμάτι αυτό μιας και το παιχνίδι τελειώνει, τονίζοντας ότι ο πιο δυνατός θα παραμείνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epbwvf6ts1)


Κλείσιμο
Από την πλευρά της η «νέα» παίκτρια των Μπλε, η Δώρα Νικολή, η οποία ήδη βρίσκεται στον τάκο και θα έχει την δεύτερη της ευκαιρία, σχολίασε την απόφαση της Κόκκινης Ομάδας να μην την επιλέξουν για να συμμετάσχει στο έπαθλο που κέρδισαν την Κυριακή. Η παίκτρια του Survivor, δεν έκρυψε την πικρία της για την «προδοσία» που έδειξε στο πρόσωπό της η πρώην ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epf5ms69x5)


«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», ανέφερε στο προσωπικό της cue η Δώρα.

«Σου λέει: βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», σημειώνει η παίκτρια του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/5).

«Ο Γκιουλέκας καθόταν μία μέρα στο Κουίζ από πίσω μου με τον Χριστόφορο και τους άκουγα να λένε «είμαστε πολύ ωραία ομάδα, αρκεί να έλειπε ένας» και έδειχναν εμένα. Νόμιζαν ότι εγώ δεν τους έβλεπα και δεν τους άκουγα», περιέγραψε σε άλλο σημείο η Δώρα Νικολή, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor.

Σοκαρισμένος από την αλλαγή στάσης των Κόκκινων σχετικά με την απόφασή τους με τη Δώρα δήλωσε ο Φάνης Μπολέτσης. Ο παίκτης των Μπλε δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τα δάκρυα χαράς όταν η Δαλάκα ανακοίνωσε πως επέλεξαν για το έπαθλο να πάρουν μαζί τους την πρώην συμπαίκτρια τους, έφτασαν στο συμβούλιο να λένε ότι τελικά δεν θα την πάρουν γιατί δεν θα περάσουν καλά και αναφέρθηκε στις «φιλίες».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epdhs0mdo1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epgeywis01)


Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έκαναν τη μίνι κρουαζιέρα που κέρδισαν στον αγώνα της 1ης ασυλίας του Survivor 2024 κι επέστρεψαν χορτασμένοι κι ευχαριστημένοι για να διεκδικήσουν τη 2η ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ephtcvkmmp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epwqpouvwx)


Αφού περιέγραψαν πως πέρασαν την ημέρα τους, ξεκίνησε η κριτική για την χθεσινή τους αλλαγή απόφασης, όταν υπαναχώρησαν κι άφησαν πίσω τη Δώρα από το έπαθλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1epzlxqenm9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eqa9kaanf5)



Η Δώρα Νικολή δήλωσε τη δυσαρέσκειά της χαρακτηρίζοντας αχάριστους τους κόκκινους με εξαίρεση την Κατερίνα Δαλάκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eqeexse42x)


«Γενικά η Δώρα προτιμά να ψιθυρίζει κι όχι να τα λέει», είπε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα ψιθύριζε στο συμβούλιο στον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eqgx6xu3rt)


Η Δώρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά από όσα άκουσε από τους πρώην συμπαίκτες της και δήλωσε πως θα ήθελε να μιλήσει με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eqeexse42x)


Κλάματα όμως είχαμε και στον στίβο μάχης όταν η Μερβέ τραυματίστηκε παίζοντας με την Δώρα με το σκορ στο 3-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1eqntf9s355)


Οι Μπλε κατάφεραν να βρουν καλύτερα τον στόχο και αυτό τους έδωσε μετά τα δεύτερα ματσαρίσματα την ευκαιρία να ξεφύγουν με double score (10-5).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ergai0vm5t)


Οι Κόκκινοι πήραν δύο πόντους μειώνοντας σε 11-7, όμως ο Ογκεντάι καθάρισε για τους Μπλε την ασυλία με αντίπαλο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους γράφοντας το τελικό 12-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1erutgtpfr5)


Ο Τούρκος παίκτης αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τους Έλληνες συμπαίκτες του να στέκονται στην συγκινητική του προσπάθεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1erutgtpfr5)


Στο Συμβούλιο του Νησιού Μπλε και Κόκκινοι έκαναν τον απολογισμό του αγώνα και διαφώνησαν στον τρόπο που διάλεξαν τους παίκτες του τουρκικού Survivor All Star, ενώ αναφέρθηκαν και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Ογκεντάι παρά τον τραυματισμό του στο τελευταίο run.

Στη κάλπη οι Κόκκινοι έριξαν ξανά στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη και δικαιολόγησαν την απόφασή τους πως το έκαναν για αγωνιστικούς λόγους.




Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης