Μπέλα Χαντίντ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα η επιστροφή της στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες

Μπέλα Χαντίντ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα η επιστροφή της στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες

Η Μπέλα Χαντίντ είχε αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις πασαρέλες την περασμένη χρονιά λόγω της μάχης που έδωσε με την νόσο του Lyme

xadid
Άκρως εντυπωσιακή ήταν η επανεμφάνιση, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για την Μπέλα Χαντίντ.

Το μοντέλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, επέλεξε για την περίσταση ένα αποκαλυπτικό φόρεμα του Saint Laurent με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Δείτε τις φωτογραφίες

xadid2
xadid3
xadid
xadid4


Κλείσιμο
Η Χαντίντ, η οποία εμφανίστηκε με το φόρεμα αυτό στην πρεμιέρα της ταινίας The Apprentice, το απόγευμα της Δευτέρας, συμπλήρωσε την εμφάνισή με τακούνια της ίδιας εταιρείας και κοσμήματα από τον οίκο Chopard.

Η Μπέλα Χαντίντ είχε αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις πασαρέλες την περασμένη χρονιά λόγω της μάχης που έδωσε με την νόσο του Lyme, η οποία την ταλαιπώρησε για αρκετούς μηνες, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια με αναρτήσεις της στο Instagram.

Τι είναι η νόσος του Lyme

Το 14% του πληθυσμού στη Γη – ή τουλάχιστον ο ένας άνθρωπος στους επτά – έχει ή είχε τη νόσο Lyme ή βορρελίωση, η οποία μεταδίδεται από τσιμπούρια, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, που βάσισε τις εκτιμήσεις της στην παρουσία αντισωμάτων στο αίμα. Η Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, καθώς και η Ανατολική Ασία είναι οι περιοχές με τη μεγαλύτερη εξάπλωση της νόσου, η οποία πλήττει κυρίως άνδρες άνω των 50 ετών σε μη αστικές περιοχές.

Οι ερευνητές, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση (συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση) στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ Global Health», ανέλυσαν στοιχεία από 137 έρευνες έως το 2021, οι οποίες αφορούσαν συνολικά 158.287 ανθρώπους. Η παρουσία αντισωμάτων κατά της νόσου στο αίμα εκτιμήθηκε στο 14,5%, ένα ποσοστό υψηλότερο του αναμενομένου.

Η λοίμωξη από το βακτήριο Borrelia, γνωστότερη ως νόσος Lyme, είναι η συχνότερη μορφή νόσου μεταδιδόμενης από τα τσιμπούρια. Βασικά συμπτώματα είναι το πρήξιμο και η ερυθρότητα στο σημείο του τσιμπήματος από το τσιμπούρι, ενώ η μόλυνση μπορεί στη συνέχεια να επεκταθεί σε άλλους ιστούς και όργανα του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντας το νευρικό σύστημα, τις αρθρώσεις, την καρδιά και το δέρμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Μια νεκρή και ένας χωρίς τις αισθήσεις του από φωτιά - Ήταν αδέλφια

Η «προδοσία» που λύγισε την Δώρα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Παραλήρημα Ερντογάν: Να γιατί δεν πάμε Eurovision, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης