Λάκης Γαβαλάς για τους μοναχούς που του επιτέθηκαν φραστικά: Μάθαμε ότι είναι απατεώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που καλύπτονται από πράγματα, πρόσθεσε ο σχεδιαστής

Ο Λάκης Γαβαλάς δέχτηκε πριν λίγες ημέρες λεκτική επίθεση για τη σεξουαλικότητά του στο αεροδρόμιο, από τρεις Ρώσους μοναχούς, με έναν εξ' αυτών να τον ρωτά αν είναι γυναίκα ή άνδρας. 

Ο γνωστός σχεδιαστής αντέδρασε γρήγορα και κατέγραψε την επίθεση σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», λίγες μέρες αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή, έχω παιδιά στη σχολή που είναι no gender, γιατί μόδα κάνουμε και δεν υπάρχει gender για μένα. Άρα αυτό το υποτιθέμενο bullying που λένε σήμερα ή τη βία, είτε είναι σωματική, είτε είναι λεκτική, την έχω ζήσει και προσπεράσει. Για μένα είναι ένα σκηνικό, γιατί έτσι είναι η ζωή μου, να προσπερνάω τα θέματα που δεν θέλω να με αγγίξουν».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν βλέπεις ένα κορίτσι με piercing και ένας ιερέας της λέει "πώς είσαι έτσι;" ή σε άλλο αγόρι λέει ότι είναι σαν κορίτσι, μπορεί να το πληγώσει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ποινικό μητρώο του ενός εκ των τριών που δέχτηκε την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εκκλησία online, ο μοναχός που έβρισε τον Λάκη Γαβαλά έχει ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που καλύπτονται από πράγματα. Ο μαφιόζος καλύπτεται από ένα ωραίο πούρο, ένα ωραίο αμάξι και μια ωραία γυναίκα δίπλα του. Αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο να προσεύχεσαι μπροστά σε μια εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς η εκκλησία εμπορεύεται πράγματα και αυτό είναι το άσχημο της υποθέσης. Μάθαμε ότι αυτοί είναι απατεώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ το 1994 το μοιραίο ελικόπτερο για τον Ραϊσί - Τα σενάρια για την απόκτησή του από το Ιράν

Νορβηγικό πλοίο έκανε έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κρήτης - Διάβημα της Λιβύης στον Έλληνα πρέσβη

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Μια νεκρή και ένας χωρίς τις αισθήσεις του από φωτιά - Ήταν αδέλφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr