Παναθηναϊκός: Οι γυναίκες πίσω από τους πρωταθλητές Ευρώπης - Αποθέωσαν τους παίκτες οι σύντροφοι και οι σύζυγοί τους

Παναθηναϊκός: Οι γυναίκες πίσω από τους πρωταθλητές Ευρώπης - Αποθέωσαν τους παίκτες οι σύντροφοι και οι σύζυγοί τους

Άλλες με ένα φιλί και άλλες με οικογενειακές φωτογραφίες, έδειξαν τη στήριξή τους στους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης

couples-arthroy
Η Κυριακή 26 Μαΐου ήταν μια ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν το Kύπελλο της Euroleague, σε κλίμα συγκίνησης. Από το πλευρό των πρωταθλητών της Ευρώπης δεν έλειπαν και οι γυναίκες της ζωής τους, που έδειξαν τη στήριξή τους με την παρουσία τους στο Βερολίνο και στα social media.

Μέσω αναρτήσεων, οι σύντροφοι και οι σύζυγοι των παικτών, παρακολούθησαν τον αγώνα και έβγαλαν οικογενειακές φωτογραφίες από το παρκέ, αποθεώνοντάς τους. Άλλες με τα παιδιά τους, άλλες ντυμένες στα πράσινα και άλλες με ένα φιλί, έδειξαν την αγάπη τους στους αθλητές.

Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Η Μαρία Δαρσινού, σύζυγος του Κώστα Σλούκα
Ο Κώστας Σλούκας διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι μόνο ένας παράγοντας. Με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, μετά την κόρη τους, Βαλέρια. Η Μαρία Δαρσινού αποθέωσε με αναρτήσεις της στο Instagram τον MVP Κώστα Σλούκα.

sloukas1


Το φιλί της Σαλομέγια Καρβίτε στον Μάριους Γκριγκόνις
Ντυμένη στα πράσινα, η Σαλομέγια Καρβίτε, σύζυγος του Μάριους Γκριγκόνις, γιόρτασε τη νίκη του Παναθηναϊκού με ένα φιλί στον μπασκετμπολίστα. Στο τέλος του αγώνα, η Καρβίτε έδειξε τον έρωτά της στον αθλητή, δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα αφού νωρίτερα είχε ανεβάσει στιγμιότυπα με τα δύο παιδιά τους τον αγώνα με φόντο το παρκέ.
Κλείσιμο



Οι πανηγυρισμοί της Μπλεν Κίγια για τον Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν είχε στο πλευρό του στο Βερολίνο τη σύντροφό του, Μπλεν Κίγια και τα παιδιά τους στο Uber Arena. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκε με την Κίγια, η οποία γέμισε το Instagram προφίλ της με stories του αγαπημένου της. «Ο δικός μας πρωταθλητής» έγραψε σε μια φωτογραφία με τον Ναν και τα παιδιά τους στο παρκέ, λίγο μετά την απονομή.
nunn1

Η εντυπωσιακή Μίλιτσα Τάσιτς αποθέωσε τον Βιλντόζα
Η σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα που τον ακολούθησε στο Βερολίνο για το Final-4 της Euroleague, η Μίλιτσα Τάσιτς, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Uber Arena. Μέσω Instagram η Σέρβα βολεϊμπολίστρια που έχει κλείσει ένα χρόνο σχέσης με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας ντυμένη κι αυτή στα πράσινα. Στις φωτογραφίες που ανέβασε μέσω stories, δίνει μεταξύ άλλων ένα φιλί στον Βιλντόζα.
tasits

Η Έμιλι Φίλιπς στο Βερολίνο για τον Γκραντ, με τα παιδιά τους
Και ο Τζέριαν Γκραντ πανηγύρισε τη νίκη με την αγαπημένη του, Έμιλι Φίλιπς και τα τρία παιδιά τους. Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα, η Φίλιπς έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με όλη την οικογένειά της. «Όταν φτάνεις στο Βερολίνο και βλέπεις τον μπαμπά σου να γίνεται πρωταθλητής Ευρωλίγκας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

philipseuroleaga




Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης