Έιμι Πόλερ για τον Χιου Τζάκμαν: Είναι ένας πρίγκιπας

Έιμι Πόλερ για τον Χιου Τζάκμαν: Είναι ένας πρίγκιπας

Η κωμικός και ο ηθοποιός συναντήθηκαν στο Saturday Night Live το 2001

poehler-jackman
Η Έιμι Πόλερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χιου Τζάκμαν.

Η 52χρονη κωμικός, η οποία παρακολούθησε την πρεμιέρα του «Inside Out 2» στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα, αποκάλυψε ότι ο 55χρονος ηθοποιός κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στο Saturday Night Live, στο οποίο η Πόλερ συμμετείχε ως μέρος του καστ και ο Τζάκμαν ήταν παρουσιαστής σε ένα επεισόδιο του 2001. 
«Ξέρετε ποιος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου, ο Χιου Τζάκμαν, [είναι] ένας απόλυτος πρίγκιπας και τόσο ταλαντούχος», δήλωσε στην Daily Telegraph και πρόσθεσε: «Έδωσε σε όλους στο καστ μια εξάδα μπύρες».

Κλείσιμο
Ο Τζάκμαν παρουσίασε το μακροχρόνιο αμερικανικό κωμικό σόου τον Δεκέμβριο του 2001, όπου έπαιξε σε σκετς μαζί με την Πόλερ και τη Μάια Ρούντολφ.

Επίσης, η Πόλερ πρόσθεσε ότι αν και δεν ήταν πλέον στο SNL όταν ο Κρις Χέμσγουορθ παρουσίασε το 2015, άκουσε ότι είχε μια «ισχυρή» παρουσία και ότι η «παρουσία του παρέμεινε» πολύ καιρό αφότου έφυγε.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης