Τζέσι Άιζενμπεργκ: Υπέβαλε αίτηση για να λάβει πολωνική υπηκοότητα

Τζέσι Άιζενμπεργκ: Υπέβαλε αίτηση για να λάβει πολωνική υπηκοότητα

Όπως αποκάλυψε, τόσο η δική του οικογένεια, όσο και της συζύγου του ζούσαν στην Πολωνία

tzesi-aisenmperg
Ο Τζέσι Άιζενμπεργκ αποκάλυψε ότι υπέβαλε αίτηση για χορήγηση πολωνικής υπηκοότητας, πριν από περίπου εννέα μήνες και ότι βρίσκεται στη διαδικασία «αναμονής για την τελική έγκριση».

Σε συνέντευξη στο πολωνικό έντυπο Głos Wielkopolski, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Social Network» εξήγησε ότι τόσο οι οικογένειά του όσο και η οικογένεια της συζύγου του κατάγονται από την Πολωνία.


Κλείσιμο
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τα γυρίσματα της ταινίας «A Real Pain» στην Πολωνία του θύμισαν ιστορίες που είχε ακούσει από την οικογένειά του, όταν μεγάλωνε και τον έκαναν να θέλει να «δημιουργήσει καλύτερες σχέσεις μεταξύ Εβραίων και Πολωνών».

«Έκανα αίτηση για πολωνική υπηκοότητα πριν από περίπου εννέα μήνες. Προφανώς, όλα τα έγγραφα έχουν ήδη υποβληθεί και περιμένω την τελευταία υπογραφή», είπε ο Άιζενμπεργκ.

Tέλος, συμπλήρωσε: «Η οικογένειά μου ζούσε στο Krasnystaw μέχρι την περίοδο του πολέμου. Από τότε, επέζησε μόνο ένα άτομο και μετακόμισε στο Szczecin. Δυστυχώς, πέθανε από τον Covid πολύ πρόσφατα».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης