Γκλεν Πάουελ για τον ρόλο του στην ταινία «Spy Kids 3» στα 13 του: Ήταν από τις καλύτερες ημέρες ολόκληρης της ζωής μου

Γκλεν Πάουελ για τον ρόλο του στην ταινία «Spy Kids 3» στα 13 του: Ήταν από τις καλύτερες ημέρες ολόκληρης της ζωής μου

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία, κατά τη διάρκεια της εφηβείας του

gklen-paouel
Ο Γκλεν Πάουελ μίλησε για την εμπειρία του στα γυρίσματα της ταινίας «Spy Kids 3: Game Over», όπου και συμμετείχε σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ηθοποιού στο «Hollywood Reporter», εξέφρασε την αγάπη του για το πρότζεκτ αυτό, λέγοντας πως ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Ήμουν 13. Τράβηξα τη σκηνή μου και μετά, έκανα παρέα με τους υπόλοιπους πίσω από την κάμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο κόσμος που γνώρισε στην ταινία είχε τεράστιο ενδιαφέρον για εκείνον, ενώ χαρακτήρισε τα γυρίσματα ως «τις αγαπημένες του ημέρες».

«Όλο το καστ και το συνεργείο είχε τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές στον πλανήτη. Είχα άπειρους φίλους στα γυρίσματα. Νομίζω ότι η εμπειρία του Spy Kids ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες ολόκληρης της ζωής μου», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης