Μαίρη Συνατσάκη για τις επιθέσεις που δέχεται στα social media: Έχω κινηθεί νομικά για δύο σοκαριστικές περιπτώσεις

Είχα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έκανε τις κατάλληλες ενέργειες, πρόσθεσε

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στα social media, αλλά για τις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει.

Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικριτικοί μαζί μου. Νομίζω περισσότερο στα σχόλια στο Twitter είναι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media. «Μου έχουν στείλει και χοντρά μηνύματα κι επιθέσεις. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει πού μένω. Μου έχουν στείλει "αν σε ξαναπετύχω εκεί...". Αυτά λίγο με τρομάζουν», εξήγησε.


Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως σε δύο περιπτώσεις, χρειάστηκε να κινηθεί νομικά. «Έχω κινηθεί νομικά για δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έκανε τις κατάλληλες ενέργειες», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενη στη βία, είπε: «Είχε γίνει χαμός με ένα βίντεο που ανέβασα για τους άνδρες. Η βία είναι εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε γιατί υπάρχει; Για ποιον λόγο υπάρχει τόση βία; Μπορεί κάποιος να το εκλάβει ευνουχιστικά αυτό, το καταλαβαίνω».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr