Ιωάννα Παππά: Η έκθεση με «φοβίζει», το να εξαφανιστώ δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ

Ιωάννα Παππά: Η έκθεση με «φοβίζει», το να εξαφανιστώ δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ

Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις, πρόσθεσε η ηθοποιός

ioanna-pappa
Η Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μέσα από τον ρόλο της σε σειρά του Παπακαλιάτη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της έκθεσης και πόσο την τρομάζει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο: «Τη σχέση μου με τον χρόνο την παλεύω, δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν φορές που πάει πολύ γρήγορα χρονικά και άλλες που "επιστρέφω"».

Αναφορικά με την επιτυχία που γνώρισε στην καριέρα της, δήλωσε: «Μπήκα πολύ αθώα στη δουλειά. Ο λόγος που ξεκίνησα την τηλεόραση είναι ότι είχα νιώσει ότι έπρεπε για να κάνω τα πράγματα που θέλω, να έχω επιλογγές. Έπρεπε να έχω μια σχετική δύναμη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο. Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία με τον Κουτσομύτη και μετά, ήρθαν άλλες δύο σειρές. Δεν είχα προετοιμαστεί για αυτό που ακολούθησε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1kk5tw5z5c9)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλη επιτυχία. Είναι αλλιώς να τη γνωρίζεις στα 35-40 κι αλλιώς, στα 25. Πάντα είναι θέμα διαχείρισης τα πάντα και θέμα στόχου. Όσο περισσότερο γνωρίζεις πού θες να κατευθυνθείς, ξεκαθαρίζει κι έρχονται οι προτάσεις που έρχονται. Η αλήθεια είναι ότι το ρύθμισα πολύ γρήγορα, αν και δεν ήταν ακριβώς ρύθμιση, γιατί εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση αυτό, γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου».

Όσο για την έκθεση στη δημοσιότητα, εξήγησε πως η ίδια ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με αυτή. «Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε κι έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με "φοβίζει" και μια αναγνωρισιμότητα σε φέρνει σε αυτό λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται στα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος. Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά. Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία, όταν πρόσφατα έκανα μια μεγάλη σειρά, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Όπως οι χρόνοι που δίνονται», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Παππά, η ίδια δεν προλαβαίνει να παρακολουθεί τηλεόραση για να δει τι σειρές προβάλλονται πλέον. «Βλέπω τι υπάρχει στην τηλεόραση, αλλά δεν είμαι ο θεατής που θα δω ολοκληρωμένα κάτι. Υπάρχουν όμως, πράγματα που θα ξαναδώ, όπως η εκπομπή σας. Αν μου κεντρίσει το ενδιαφέρον μια σειρά, δεν θα τη δω ολόκληρη, γιατί δεν υπάρχει χρόνος, αλλά θα προσπαθήσω να έχω μια επαφή», δήλωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας. Είναι θέμα προτάσεων. Εγώ δεν ξέρω πώς κινούνται αυτή τη στιγμή τα πράγματα. Έχει στραφεί η εποχή στους νεότερους ηλικιακά ανθρώπους. Είναι μια άλλη εποχή».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης