Survivor 2024: Χαμός στο συμβούλιο για τον «κλέφτη», στον τάκο ο Σταμάτης - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Χαμός στο συμβούλιο για τον «κλέφτη», στον τάκο ο Σταμάτης - Δείτε βίντεο

Η ερωτική εξομολόγηση της Νεφισέ στον Φάνη, οι κατηγορίες των Μπλε στη Δώρα και η μάχη για το δεύτερο τοτέμ

MixCollage-28-May-2024-01-58-AM-5804
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο δεύτερος μονομάχος καθώς οι Κόκκινοι ισοφάρισαν σε 1-1 τις ασυλίες, οι οποίες την 21η εβδομάδα του Survivor 2024 θα είναι τρεις και όχι τέσσερις. Ήδη στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκεται και ο Χριστόφορος Ταξίδης και απομένει ακόμα ένας αγώνας ασυλίας για να φανεί ποιος θα έχει ακόμα μια ευκαιρία σε μια μονομαχία κόντρα στους Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Δώρα Νικολή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kn88dioj6x)


Το επεισόδιο της Δευτέρας (27/5) είχε αρκετά νεύρα και ένταση εξαιτίας της κίνησης του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, να στήσει ένα τοτέμ λίγο πιο πίσω από το προβλεπόμενο με την Κατερίνα Δαλάκα να τον αποκαλέσει «κλέφτη».

Κλείσιμο
Η παίκτρια των Κόκκινων μιλώντας με τους συμπαίκτες της στον πάγκο, εξήγησε πως είδε τον Φάνη να στήνει τα τοτέμ των παικτών στον στόχο, πιο πίσω, προκειμένου να πέφτουν εύκολα. Ο παίκτης των Μπλε είχε την υποχρέωση να μαζεύει τα τοτέμ των παικτών και να τα στήνει πάλι στον στόχο, μετά τις αναμετρήσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1knnj01r2q1)


Όταν στη συνέχεια, προέκυψε μια λογομαχία μεταξύ της Δαλάκα και της αντίπαλης ομάδας, με κάποιους να της λένε πως «φοβάται να συμμετάσχει στις μονομαχίες», εκείνη δεν κρατήθηκε και τον κατηγόρησε ανοιχτά.

«Πήγαινε βάλε τα τοτέμ σας πιο πίσω για να πέσουν καλύτερα και τα λέμε μετά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Εκείνος τότε, της απάντησε: «Επειδή έχεις αγχωθεί εσύ τώρα, παίξε σωστά». «Τι έχω κάνει; Έχω αγχωθεί; Εγώ αγχώνομαι για να βγω στη μονομαχία; Αυτά που λέτε στα ριάλιτι; Ναι, τα έχουμε μάθει», του απάντησε εκείνη.

Τέλος, η παίκτρια πρόσθεσε: «Σε τι γκρίνιαξα; Εγώ έβαλα τα τοτέμ πιο πίσω για να πέσουν; Που κλέβεις. Έλα τώρα. Πήγαινε βάλε τα τοτέμ πιο πίσω, όπως έκανες πριν, για να κερδίσετε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kni2xtfva1)


Ο Φάνης Μπολέτσης μπορεί να μην αγωνίστηκε και να παρέμεινε στον πάγκο για να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του είχε όμως και μια ευχάριστη έκπληξη από τη Νεφισέ, η οποία είπε πως της έχει πάρει τα μυαλά. Κάτι που είχε επαναλάβει και στον Ατζούν Ιλιτζαλί την περασμένη εβδομάδα, όταν είχε ρωτήσει τους Τούρκους παίκτες για την εμπειρία τους από τους μικτούς αγώνες.

Αφού εξέφρασε την λύπη της για το γεγονός πως ο Φάνης έμεινε εκτός αγωνίσματος, ευχήθηκε να μην χωριστεί ποτέ ξανά μαζί του και να είναι πάντα στην ίδια ομάδα.

«Μου έχει πάρει το μυαλό, δεν μπορώ να μιλήσω πια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Λυπάμαι που δεν μπορεί να αγωνιστεί εξαιτίας του τραυματισμού του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αγάπη μου, μωρό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κι όμως δεν σταμάτησε εκεί, προσκαλώντας τον να πιούν μαζί ένα… τσάι, είτε στον Άγιο Δομίνικο, είτε εκτός παιχνιδιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1koiwtzqgtd)


Σε ότι αφορά τον αγώνα για την 2η ασυλία οι Κόκκινοι νίκησαν το flag race επιλογής και διάλεξαν πρώτοι τους Τούρκους συμπαίκτες τους, με το ματς να οδηγείται στο 10-10 και τα best of. Εκεί η Δαλάκα νίκησε τον Ντάνιελ και για πρώτη φορά έδωσε το προβάδισμα στους Κόκκινους και ο Γκιουλέκας έκανε το 12-10 κόντρα στον Σταμάτη και έφερε το τοτέμ στην ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kpb1dl4wmx)


Οι κόκκινοι επέμειναν στις κατηγορίες εναντίον του Φάνη Μπολέτση και στο συμβούλιο του νησιού με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα να λένε ξανά για τα τοτέμ που έστησε πριν από το πρώτο run. Εκείνος καθώς και ο Σταμάτης με τον Ντάνιελ, αντέκρουσαν τις κατηγορίες των κόκκινων, λέγοντας πως πάντα τα τοτέμ και γενικά τους στόχους τους τακτοποιούν οι παιχνιδάδες του Survivor, πριν από κάθε ματσάρισμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kpvdtnrpmh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kq3twlimw9)


Από την άλλη μεριά, οι μπλε κατηγόρησαν ευθέως τη Δώρα πως μεταφέρει αυτά που λένε στην καλύβα τους, στην Κατερίνα Δαλάκα. Όταν είπε τι λένε πίσω από την πλάτη της, τη ρώτησαν πως τα έμαθε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kqwxo2hqh5)


Στην κάλπη οι Μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα των μονομάχων τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kr3wvl1ag1)


«Φυσικά και το περίμενα το αποτέλεσμα. Τρεις επιλογές έχουν μείνει, οπότε εγώ είμαι αυτός που θα ψηφιζόμουν. Για άλλη μια φορά θα πάω στη μονομαχία. Δε χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη κουβέντα. Οι τρεις μας είμαστε πάρα πολύ κοντά, οπότε γνωρίζουμε πώς θα κινηθούμε σε μια ενδεχόμενη ψηφοφορία, εφόσον χάσουμε, από τη στιγμή που έχουν μείνει τρία άτομα. Ψηφίστηκα εγώ. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια μονομαχία μπροστά ώστε να αποδείξω για άλλη μια φορά ότι μπορώ να παραμείνω, όπως έκανα και στην προηγούμενη μονομαχία», είπε ο 2ος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kroc87mvqp)



Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης