Τηλεόραση: Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα σεζόν

Τηλεόραση: Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα σεζόν

Μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι και την τελευταία στιγμή πολλές μεταγραφές θα είναι «στον αέρα»

Τηλεόραση: Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν
tileorasi33
Εκτός από τα πρόσωπα, που στην ελληνική τηλεόραση έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους, η επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει και πολλές αλλαγές σε περιεχόμενο αλλά και μικρότερο αριθμό εκπομπών. Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο, καθώς αυτόματα θέτει εκτός αγοράς πολλούς, όχι μόνο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον ανταγωνισμό που ούτως ή άλλως στην τηλεόραση ανθίζει. Ήδη, όσοι έχουν αποδεσμευτεί από εκπομπές, οι οποίες είτε έληξαν είτε προανήγγειλαν ότι θα ολοκληρώσουν την πορεία τους στο τέλος της σεζόν, πραγματοποιούν ραντεβού και οι περισσότεροι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία για συμμετοχή σε εκπομπές που θα πάρουν θέση στο πρόγραμμα την επόμενη σεζόν.

Το τηλεοπτικό παζλ σιγά σιγά συμπληρώνεται και απομένουν ελάχιστα κομμάτια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνολική εικόνα.

Στο Mega οριστική θεωρείται η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονώρας Μελέτη από τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τον Κώστα Τσουρό και τη Δανάη Μπάρκα να παραμένουν και να συνεχίζουν την επόμενη σεζόν με σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που τους πλαισιώνουν αλλά και στο περιεχόμενο των εκπομπών τους. Στην περίπτωση της Μπάρκα είναι σίγουρη η μετακίνηση σε άλλη ζώνη, την μεσημεριανή, ενώ η ώρα προβολής της εκπομπής του Τσουρού το Σαββατοκύριακο, εξαρτάται από το ποια θα είναι η ζώνη που θα πάρει η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία πλέον θεωρείται δεδομένη μεταγραφή για το Mega. Στην πρωινή ζώνη του σταθμού εκτός απροόπτου θα είναι οικοδέσποινα η Φαίη Σκορδά, η οποία αν και δεν έχει υπογράψει βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με το κανάλι.
μενεγακη
Κλείσιμο

Στον ΑΝΤ1 όλα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο με την Μαρία Αναστασοπούλου και την Μπέττυ Μαγγίρα να περιμένουν τα εξ αναβολής ραντεβού τους, να γίνουν αυτή την εβδομάδα προκειμένου να παρθούν οι αποφάσεις που αφορούν το Σαββατοκύριακο. Η Φαίη Μαυραγάνη κατευθύνεται στο Νέο Φάληρο, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην θέση του Γιώργου Αυτιά.

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να πολιορκήθηκε κι από άλλα κανάλια, όχι μόνο τον Alpha που έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, όμως η συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 έχει μπει πλέον σε τελική τροχιά και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες μέχρι και την ανακοίνωση του καναλιού. Ο παρουσιαστής παραμένει στην πρωινή ζώνη και αναλαμβάνει και δεύτερο project, μεταμεσονύχτιο.

Αμετακίνητοι παραμένουν η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk», ο Θάνος Κιούσης με το «5Χ5», (αφού τελικά απέρριψε την δελεαστική πρόταση του Alpha να παρουσιάσει το “Deal”), οι Ράδιο Αρβύλα με δύο εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τρεις εκπομπές, «The 2night show», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και ταξιδιωτική πρόταση.
tileorasi-efimerida__2_

Στον Alpha προσπαθούν να κλείσουν κάποιο όνομα πρώτης γραμμής, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει. Γιώργος Λιανός, Θάνος Κιούσης και Γιώργος Λιάγκας δεν δέχτηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν, ενώ οριστική θεωρείται η λήξη της συνεργασίας του καναλιού με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πολιορκείται από το Open και από τον ΣΚΑΙ. Στην πρωινή ζώνη του σταθμού συνεχίζουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» και η Κατερίνα Καινούργιου με την «Super Κατερίνα» με σημαντικές αλλαγές στους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες. Ο Νίκος Μουτσινάς συζητά για την βραδινή ζώνη ενώ τα Σαββατοκύριακα παραμένουν στις ζώνες τους ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται!» και ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα και την θεματολογία.
Στο Star δεν αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με τα πρόσωπα και μόνο ένα “φλερτ” με την Μαρία Μπακοδήμου υπάρχει για την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Στο Open όλα είναι ανοιχτά. Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη θα κληθούν να συζητήσουν για ανανέωση των συμβολαίων τους από μηδενική βάση καθώς θεωρείται μάλλον απίθανο να συνεχίσουν τις φετινές εκπομπές τους. Ιωάννα Μαλέσκου και Αννίτα Πάνια είναι σε αναμονή, ενώ Αννα Δρούζα και Ηλίας Ψινάκης θα συζητήσουν αν και εφόσον συνεχίσουν στο κανάλι το οποίο θα αναμορφώσει το πρόγραμμά του σε μεγάλο βαθμό. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα από τα πρόσωπα που επιθυμεί ο σταθμός να εντάξει στο δυναμικό του και ειδικά στην πρωινή ζώνη ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα ηγηθούν στο prime time.
ΤΣΟΛΑΚΗ

Τέλος, στον ΣΚΑΪ παρατηρείται έντονη στροφή στα ριάλιτι με την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάζει το “Power of love” και να είναι η μόνη παρουσιάστρια που παραμένει στο δυναμικό του καναλιού από όσες έχουν φέτος εκπομπές. Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Φάνης Λαμπρόπουλος συνεχίζουν την πορεία τους με κάποιους να έχουν αλλαγές στο αντικείμενό τους, ενώ ο Γιώργος Λιανός ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή της Acun Medya για τα μεγάλα projects όπως το “Voice” και το “Survivor”.

Δείτε βίντεο: Τηλεόραση: Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα σεζόν
Τηλεόραση: Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν


Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς

Ανατροπή στην επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια - Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Ο Μητσοτάκης επιλέγει την αντιπαράθεση με τη «lifestyle τοξικότητα» Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης