Μαριάντα Πιερίδη: Αυτό που μου άρεσε στον σύντροφό μου, είναι ότι δεν ήταν πιεστικός

Εγώ θέλω να είμαι χαλαρή, ανέφερε

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε εκδήλωση για τον σύντροφό της.

Όταν ρωτήθηκε για το πρώτο τους ραντεβού, η τραγουδίστρια απάντησε ότι η πρώτη φορά που είχαν βγει οι δυο τους, ήταν όταν πήγαν με τα παιδιά τους στο πάρκο.

«Δεν έχει παίξει πρώτο ραντεβού ακριβώς. Πήγαμε φιλικά με τα παιδιά μας στο πάρκο να παίξουν» είπε σχετικά με αυτό.

Όσο για το πρώτο ρομαντικό ραντεβού τους, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε ότι δεν θυμάται πότε ήταν. Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι την κέρδισε στον νέο της σύντροφο: «Ίσως το ότι δεν ήταν πολύ πιεστικός, εγώ θέλω να είμαι χαλαρή να μην νιώθω πίεση».

Δείτε το βίντεο


Πριν μερικές μέρες μιλώντας στο «Happy Day», η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Δεν θέλω να μιλάω για τα επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πολύ χαλαρά».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο της. «Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη. Από εκεί και πέρα, φροντίζω να περνάω ωραία τον χρόνο μου κι εγώ και να τον γεμίζω με ωραίες στιγμές κι ωραίους ανθρώπους», είπε.

Τέλος, για τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, δήλωσε: «Ο σύντροφός μου έχει γνωρίσει τον γιο μου, γιατί και εκείνος έχει έναν γιο στην ίδια ηλικία με τον δικό μου, οπότε έχουμε γνωριστεί όλοι μαζί».
Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr