Μαρία Αντωνά: Είχαν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν τόσο έντονα

Μαρία Αντωνά: Είχαν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν τόσο έντονα

Διαχειρίστηκα τον χωρισμό μου με πολλή αξιοπρέπεια, ανέφερε στο μεταξύ

antona22
Η Μαρία Αντωνά έκανε μια αναφορά στον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη μέσω τηλεοπτικών δηλώσεών της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είπε στο «Happy Day» ότι δεν ήθελε ο χωρισμός της να πάρει τέτοια έκταση στα μέσα καθώς η ίδια ήταν διακριτική σχετικά με αυτό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή να απασχολήσει σε αυτό το επίπεδο η προσωπική μου ζωή. Ήταν μια δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, ήσυχη και ήρεμη, όπως πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Το διαχειρίστηκα ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1l2ggwfys6h)
Κλείσιμο

Για το αν οι φίλοι του πρώην ζευγαριού επέλεξαν «στρατόπεδο» σχολίασε: «Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι». Τέλος, κάλεσε δίπλα της στο σημείο που έκανε δηλώσεις την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δυο τους μίλησαν για το φλερτ που δέχονται αυτό το διάστημα. «Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική» δήλωσε, η Μαρία Αντωνά.

Ο χωρισμός τους
Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, που είναι φίλος του πρώην ζευγαριού επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι περνούσαν κρίση στη σχέση τους. Μέσα από το «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά που θα ήταν και κουμπάρος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, τι συνέβη ανάμεσά τους, με το πρώην μοντέλο να κάνει λόγο για μία κρίση που προέκυψε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor. 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0fc8tf3dtbd)
Η απάντησή του ήταν: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το επικοινωνήσει αυτό, αν είναι μόνιμο. Δεν το ξέρω . Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο όπως ότι ας πούμε τσακώθηκαν. Ο προσωρινός -θα πω εγώ- χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία ούτε τσακώθηκαν. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».


Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς

Ανατροπή στην επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια - Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Ο Μητσοτάκης επιλέγει την αντιπαράθεση με τη «lifestyle τοξικότητα» Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης