Δανάη Μπάρκα: Μπορεί να πάω σε παραλία γυμνιστών και να μην αισθανθεί κανείς περίεργα

Δανάη Μπάρκα: Μπορεί να πάω σε παραλία γυμνιστών και να μην αισθανθεί κανείς περίεργα

Η μαμά μου δεν μου το ενοχοποίησε ποτέ στο μυαλό ως κάτι περίεργο, πρόσθεσε

barka_gymismos
Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο «Πάμε Δανάη» σχολίασαν όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γυμνισμό και πιο συγκεκριμένα, το ότι είναι κάτι που ντρέπεται να το κάνει μπροστά σε γνωστούς τους.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε πρώτος: «Εγώ με τον Φώτη είμαι, δεν μπορώ τον γυμνισμό και ειδικά μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους. Να πάμε εμείς για μπάνιο και να γδυθούμε μεταξύ μας; Παιδιά, πώς θα σας κοιτάξω και θα με κοιτάξετε στα απόκρυφά μας; Είστε καθόλου καλά; Είναι ντροπή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1l3t7tqsf2h)

Κλείσιμο
Τότε, η Δανάη Μπάρκα του απάντησε: «Δεν είναι group therapy βλέμματος, δεν καθόμαστε και κοιτάμε ο ένας τα απόκρυφα του άλλου».

Στην πορεία, εξήγησε ότι η ίδια πηγαίνει σε παραλίες γυμνιστών, χωρίς όμως να κάνει γυμνισμό. Πιο αναλυτικά, είπε σχετικά με αυτό ότι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, δεν της είχε ενοχοποιήσει ποτέ τον γυμνισμό από τότε που η Δανάη Μπάρκα ήταν ακόμη παιδί.

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια είπε: «Να σας πω κάτι; Εμένα από μικρή η μαμά μου όχι απαραίτητα έκανε γυμνισμό, αλλά είχαμε ανθρώπους στη ζωή μας που το έκαναν και δεν μου ενοχοποίησε ποτέ στο μυαλό ότι είναι κάτι περίεργο ή καχύποπτο. Οπότε πάντα, δεν έδινα ποτέ σημασία. Μπορεί εγώ να μην κάνω, αλλά μπορεί να πάω σε μια τέτοια παραλία και να μην σχολιαστεί και να μην αισθανθεί κανένας περίεργα. Αλλά καταλαβαίνω και αυτό που λέτε εσείς. Οι φίλες μου αν με παραβλέπουν καμιά φορά χύμα ας πούμε θα πάθουν... Αν τους πω πάμε σε μια παραλία γυμνιστών που δεν θα έχει κόσμο. Λένε "τι; Παραλία γυμνιστών;"».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης