Μαρία Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδρασή της στα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό το τηλεοπτικό της «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα συνεχίσει στη θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, η Μαρία Αναστασοπούλου ερωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, στην κάμερα του «Breakfast @Star».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Τι να αποφασίσω; Τις διακοπές μου εννοείς; Τις οποίες περιμένω πως και πως. Όχι ακόμα. Προέχουν οι Ευρωεκλογές, αμέσως μετά ουρά της σεζόν και κάπου εκεί στο ενδιάμεσο θα τα βρούμε όλα. Δεν μπορώ να πω τίποτα, θα τα πούμε όταν είναι η ώρα».

Δείτε το βίντεο

Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες κλείνοντας τις δηλώσεις της: «Τώρα, ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα τα πούμε όταν είναι η ώρα».

Το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της Mαρίας Αναστασοπούλου με Γιώργο Παπαδάκη

Την απόφασή της να μην συνεχίσει στην θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η δημοσιογράφος, μετά από μία χρονιά όπου υπήρξαν αρκετές άβολες και δύσκολες στιγμές στην συνύπαρξή της με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαίωσε και τυπικά την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή την ερχόμενη σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αυτοί που φεύγουν, οι αμετακίνητοι και όσοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr