Survivor - Φάνης για Δαλάκα: Είναι η βασίλισσα της κόκκινης ομάδας, ό,τι λέει το κάνουν όλοι σαν να μην έχουν βούληση

Ό,τι κάνει, πρέπει να ακολουθήσουν όλοι από πίσω, πρόσθεσε ο παίκτης των Μαχητών

Το παράπονό του εξέφρασε ο Φάνης στο Survivor, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τον κατηγόρησαν ότι κλέβει στον στίβο μάχης. 

Αν κι ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε, ο Φάνης μάζεψε τα τοτέμ και τα τοποθέτησε στον στόχο, με τη Δαλάκα να λέει πως βάζει πιο πίσω εκείνα της μπλε ομάδας, για να πέσουν εύκολα και να πάρει τη νίκη. 

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Φάνης δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Απίθανα πράγματα συνέβησαν σε αυτό το συμβούλιο. Πρωτόγνωρα, συνταρακτικά. Με αποκάλεσε όλη η κόκκινη ομάδα, χωρίς να εξαιρείται κανείς, "κλέφτη", γιατί έκανα ένα πολύ σοβαρό έγκλημα».


Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έπαιξα με τα τοτέμ πριν ξεκινήσει ο αγώνας, μπροστά σε 150 άτομα, αλλά το έκανα όπως λένε "στη ζούλα". Όταν κάνεις κάτι στη ζούλα, το κάνεις χωρίς να σε δει κανένας».

Τέλος, εκνευρισμένος θυμήθηκε όλους τους χαρακτηρισμούς, που έχουν χρησιμοποιήσει οι αντίπαλοί του ανά διαστήματα εναντίον του. «Με έχουν αποκαλέσει κλέφτη, εγωιστή, ότι έχω έπαρση, ότι δεν παλεύω για τις ασυλίες της ομάδας μου γιατί δεν πιστεύω πως θα ψηφιστώ, εγωκεντρικό, εγωιστή, ειρωνικό. Νομίζω ότι τα έχουν πει όλα, τώρα με είπαν και κλέφτη. Γκιουλέκας, Παπαχαραλάμπους, Χριστόφορος και Κατερίνα, όλοι την ίδια γραμμή. Κι αυτή τη γραμμή την πήραν από την Κατερίνα, που μπορώ να πω ότι είναι η βασίλισσα της κόκκινης ομάδας. Ό,τι λέει το κάνουν όλοι, σαν να μην έχουν βούληση. Ό,τι κάνει, πρέπει να ακολουθήσουν όλοι από πίσω», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Σεβάστηκα τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν την παραβίασα, επιμένει η Σιλιάνοφσκα

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες, πέτρες και αβγά σε Γυμνάσιο

Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS και οι κρίσιμες ημερομηνίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr