Λούκας Γιώρκας: Ο γάμος ήταν μια στιγμή χαράς που τη βιώσαμε ανεπιτήδευτα, χωρίς σκηνοθεσίες, φρου-φρου και βεγγαλικά

Λούκας Γιώρκας: Ο γάμος ήταν μια στιγμή χαράς που τη βιώσαμε ανεπιτήδευτα, χωρίς σκηνοθεσίες, φρου-φρου και βεγγαλικά

Η πρόταση γάμου έγινε στην έδρα της, το χωριό της, το Διδυμότειχο, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

loukas-giorkas__1_
Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για τον γάμο του, αλλά και την πρότααση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, μίλησε για τον γάμο του, τον Ιούνιο του 2023, στην Κύπρο.

«Καλέσαμε το χωριό όλο, ήταν ανοιχτός γάμος. Αν παντρευόμουν πριν μερικά χρόνια, ήταν πολύ πιθανό να με άγχωνε ένας ανοιχτός γάμος, πια όχι. Ήταν μια στιγμή χαράς που τη βιώσαμε έτσι, ανεπιτήδευτα, χωρίς σκηνοθεσίες και φρου φρου και βεγγαλικά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1l56pm8mvnt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι που λέμε. Περάσαμε πολύ ωραία, ήταν μία στιγμή που είχαμε όλους τους φίλους μας μαζί μας. Έχω πολλούς φίλους, ήταν από τις λίγες φορές που τους μάζεψα όλους και περάσαμε πολύ ωραία».

Αναφορικά με τη στιγμή που ξεχώρισε από την ημέρα του γάμου του, είπε: «Τα θυμάμαι όλα από τον γάμο μου. Έχω πολλές στιγμές που κρατάω από τη μέρα εκείνη και από την ώρα του μυστηρίου και την ώρα του γλεντιού. Στο μυστήριο ας πούμε, τον γάμο ήρθε και τον τέλεσε ο πνευματικός μου που είναι από την Πάτρα. Ήρθε από την Πάτρα για τον γάμο. Όταν τον είδα να βγαίνει από την Ωραία Πύλη για το μυστήριο, κι εγώ κι η σύζυγός μου ταρακουνηθήκαμε, συγκινηθήκαμε πολύ».

Τέλος, ο Λούκας Γιώρκας περιέγραψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην σύζυγό του, Βασιλική Σαλάμπαση. «Ήταν μετά την Ανάσταση, έξω από την εκκλησία. Η πρόταση γάμου έγινε στην έδρα της, το χωριό της. Κέρδισα στην έδρα της. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν το Διδυμότειχο και είπα να πάμε όπως πρέπει, να ζητήσω το χέρι της νύφης. Διδυμότειχο με Κύπρο είναι τα δύο άκρα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη μέσα από μία κοινή γνωστή, έδεσε το γλυκό από την πρώτη στιγμή», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Σεβάστηκα τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν την παραβίασα, επιμένει η Σιλιάνοφσκα

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες, πέτρες και αβγά σε Γυμνάσιο

Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS και οι κρίσιμες ημερομηνίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης