Ρόκκος σε Αρναούτογλου: Όταν πρωτοείδες τη Λελέ μαζί μου της είπες «μακριά από αυτόν»

Η αντίδραση του παρουσιαστή με την ατάκα του Στέλιου Ρόκκου

Ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε σε συνέντευξη, τον λόγο που απομακρύνθηκε από το τραγούδι στο παρελθόν για έξι χρόνια, αλλά και τη σχέση του με τη Λελέ Γκόφα.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και σε συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφεραν τη Λελέ Γκόφα, με την οποία ο παρουσιαστής ήταν φίλος πριν εκείνη γίνει ζευγάρι με τον τραγουδιστή. Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν».

Δείτε το βίντεο

Αναφερόμενος στη σχέση του, που κρατάει 14 χρόνια τόνισε: «Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητηθεί να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από τη στιγμή που δεν θα χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».

Η «εξαφάνιση» από το τραγούδι για 6 χρόνια

Ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε και την περίοδο που απομακρύνθηκε από το τραγούδι για να ταξιδεύει. «Εξαφανίστηκα συνειδητά για έξι χρόνια το 2002. Με είχε πιάσει τρέλα να ταξιδέψω την Ελλάδα με καΐκι, το έκανα 5-6 φορές, μετά έφτιαξα το σπίτι στη Λήμνο. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα θέλει πολύ ρίσκο» ανέφερε.

Για το αν μετάνιωσε με αυτή του την απόφαση, απάντησε: «Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα ¨"θα πάω να γουστάρω". Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους».




Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Προβόπουλος: Το πρόωρο «αντίο» από έναν ευπατρίδη της οικονομίας

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις παρατάσεις για την πυροπροστασία- Το κόστος και οι γκρίνιες

Πόλεμος και έρωτας για τον Φάνη και η Δαλάκα στην αρένα των μονομάχων του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr