Καλομοίρα για Μπούσαλη: Ο Γιώργος κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας

Καλομοίρα για Μπούσαλη: Ο Γιώργος κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας

Όταν έρχεται στο σπίτι κάνω τούμπες, είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου, τόνισε στο μεταξύ

bbobousalis2
Η Καλομοίρα έχει αναφερθεί σε αρκετές συνεντεύξεις στη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσααλη και δεν έχει κρύψει ότι ως σύζυγος, τον ζηλεύει.

Μιλώντας στο «Happy Day» η τραγουδίστρια περιέγραψε την καθημερινότητα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, λέγοντας: «Ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό στο σπίτι, και τον ακούμε όλοι. Κι εγώ. Η σχέση μας με τον Γιώργο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον χρειάζομαι και εκείνος χρειάζεται εμένα. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε γιατί κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας, κορίτσια με καταλαβαίνετε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1lxa1t33sqx)

Κλείσιμο
Όσο για τους συζυγικούς τους καβγάδες, τόνισε: «Δεν είναι ότι θα πετάξει τα πράγματά του, είναι καλός, η πεθερά μου έκανε καλή δουλειά. Αλλά, είναι το αφεντικό στο σπίτι. Όταν έρχεται ο Γιώργος στο σπίτι κάνω κωλοτούμπες. Πρέπει. Είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από εκείνον».

Ακόμη, αναφέρθηκε ξανά στο μοντέλο από την Ελλάδα που έστελνε μηνύματα στον άντρα της, πιθανότατα φλερτέροντάς τον. «Του έστελνε μηνύματα ένα μοντέλο από την Ελλάδα. Δε θα πω ονόματα. Δεν της μιλάω πολύ τώρα. Έχω κρατήσει απόσταση. Με πείραξε. Τρελάθηκα» είπε.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Καλομοίρα έκανε μια αναδρομή στο Fame Story και τα χρήματα που είχε κερδίσει. «Τα χρήματα που κέρδισα από το Fame Story τα περισσότερα τα έδωσα στους γονείς μου για να τους βοηθήσω» αποκάλυψε.

Όσο για τα έξοδα που κάνει, απάντησε: «Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα. Χαλάω λεφτά στο φαγητό, στο ωραίο κρασί και στο μασάζ… Με τη διατροφή παλιότερα αγχωνόμουν πάρα πολύ, έχω κάνει όλες τις διατροφές, και έχω υπάρξει σε όλα τα κιλά. Ένιωθα τύψεις για κάτι που έτρωγα. Αυτό έχει σταματήσει. Πλέον κάνω κάθε μέρα 20 λεπτά γυμναστικής. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από extra small μέχρι 2extra large».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Προβόπουλος: Το πρόωρο «αντίο» από έναν ευπατρίδη της οικονομίας

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις παρατάσεις για την πυροπροστασία- Το κόστος και οι γκρίνιες

Πόλεμος και έρωτας για τον Φάνη και η Δαλάκα στην αρένα των μονομάχων του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης