Καινούργιου για συνέντευξη Κασσελάκη σε Fipster: Χέ... οι νέοι για την Μπάρκα και εμένα

Καινούργιου για συνέντευξη Κασσελάκη σε Fipster: Χέ... οι νέοι για την Μπάρκα και εμένα

Είναι όντως φίλος του πρώην συντρόφου μου, πρόσθεσε η παρουσιάστρια για την αναφορά του Φίλιππου Τσαγκρίδη στη συνέντευξη

kainourgiou334
Το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου όπως και του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, αλλά και της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον YouTuber, Fipster.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» την επομένη της συνέντευξης.

«Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και μια χαρά τον έχω δει τον Στέφανο πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ly8zy0ssnl)

Σε μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο αν του άρεσε η συνέντευξη με εκείνον να απαντάει «ναι».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στην ερώτηση που έκανε ο Fipster στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις σχέσεις Καινούργιου - Μπάρκα με έμμεση αναφορά στην περίοδο που η Μπάρκα εθεάθη με τον Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά.

«Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χέσ...ν – συγγνώμη για την έκφραση! Πια δεν νοιάζουν κι εμάς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Προβόπουλος: Το πρόωρο «αντίο» από έναν ευπατρίδη της οικονομίας

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις παρατάσεις για την πυροπροστασία- Το κόστος και οι γκρίνιες

Πόλεμος και έρωτας για τον Φάνη και η Δαλάκα στην αρένα των μονομάχων του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης