Κώστας Δόξας για το διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση: Δεν υπάρχει δικαίωση, λύθηκε ο γάμος και λύθηκε καλά

Κώστας Δόξας για το διαζύγιο από τη Μαρία Δεληθανάση: Δεν υπάρχει δικαίωση, λύθηκε ο γάμος και λύθηκε καλά

Οι λέξεις «δικαίωση» και «αθώωση» χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια, δήλωσε

doxas
Ο Κώστας Δόξας μίλησε για το διαζύγιό του και τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, στη «Super Κατερίνα».

Η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, με τη σειρά της, μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την απόφαση του δικαστηρίου για τις εκατέρωθεν αγωγές από τους πρώην συζύγους. Eπιπροσθέτως, έκανε λόγο για «δικαίωση» της πελάτισσάς της και συγχρόνως μοιράστηκε πληροφορίες για το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία του Κώστα Δόξα εναντίον της πρώην συζύγου του, που εκκρεμεί.

Ο Κώστας Δόξας ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε χωρίς κάποιου είδους δικαίωση, καθώς η συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται στα ποινικά δικαστήρια. Όπως δήλωσε, πάντως, υπάρχει κλίμα συνεργασίας και τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι το παιδί του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1m1zwcd460h)
Κλείσιμο

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Οι λέξεις “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό. Γίνανε αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες, και λύθηκε και πάρα πολύ καλά».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Γι' αυτό κοιτάζω να εκπροσωπούμαι και να μιλάω όσο πιο σωστά μπορώ. Το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας είναι το παιδί και δεν μπορούμε να “παίζουμε” μαζί του. Το παιδί μου θα είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα».

Οι δηλώσεις της δικηγόρου της Μαρίας Δεληθανάση

Η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά, επισήμανε τη δικαίωση που υποστηρίζει ότι υπήρξε για την πελάτισσά της σχετικά με τις αγωγές για το διαζύγιο: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή διαζυγίου που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθαανάση και εμείς κάναμε αντέφεση η οποία με την απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε για δεύτερη φορά την κυρία Δεληθανάση».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τον Νοέμβριο εκδικάζεται και η δεύτερη υπόθεση που αφορά το πρώην ζευγάρι. «Τον Νοέμβριο του 2024 είναι να εκδικαστεί το ποινικό δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία του κ. Δόξα κατά της κ. Δεληθανάση», είπε στο τέλος η δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Κατσιματίδης: Οι πυρηνικές business ενός Άρχοντα του Πατριαρχείου

Ο Πούτιν διόρισε γραμματέα του Κρατικού Συμβουλίου τον πρώην σωματοφύλακά του, που ίσως γίνει και διάδοχός του!

Κυριακή Γρίβα: «Παρακαλάω κάθε βράδυ να την δω στον ύπνο μου και να μου πει δεν πόνεσα ρε μαμά», λέει η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης