Νίκος Γκέλια: Χαλαρώνω με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει

Νίκος Γκέλια: Χαλαρώνω με το παιδί μου, με ντύνει και με βάφει

Αν έχω χρόνο, θα κάτσω με τον εαυτό μου να πιω καφέ, πρόσθεσε ο ηθοποιός

gkelia
Ο Νίκος Γκέλια μίλησε για τον έρωτα, τη σύζυγό του αλλά και τις εμπειρίες του από το Φεστιβάλ των Καννών όταν είχε πάει με την ταινία «Xenia» το 2013.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη στήλη «Ψυχολογίες» της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Για την περίοδο που διανύει αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Γκέλια ανέφερε: «Βρίσκομαι σε μία αναζήτηση. Σε εργασιακούς πυρετούς με το θέατρο και με την αγωνία να τελειώσουμε το "Ναυάγιο" ευχάριστα και δημιουργικά».

Σχετικά με τον ρόλο του έρωτα, δήλωσε: «Ο έρωτας για μένα είναι μία τεράστια δύναμη που μπορεί να κινήσει γη και ουρανό, μια χημική αντίδραση στο μυαλό σου και μια ενέργεια στο μυαλό που έρχεται συμπαντικά και διοχετεύεται παντού».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1lyvd2eo3tl)

Επίσης, μίλησε για το φλερτ: «Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ένα παιδί που είχε πιο πολλές προτάσεις πάρα διεκδικήσεις στο κομμάτι του φλερτ. Γνώρισα την σύζυγο μου κατά τύχη, ήμουν φίλος με την αδερφή της. Ήθελα να μην περιμένει την πρόταση γάμου η σύζυγός μου, άνοιξε την πόρτα και με είδε με το δαχτυλίδι, ενώ γύριζε από το σούπερ μάρκετ. Αν ένα ζευγάρι μείνει το ίδιο ερωτευμένο μετά από ένα παιδί κάτι δεν πάει καλά, ο έρωτας είναι έτσι φτιαγμένος για να μην τον αντέχει το σώμα σου. Η παθογένεια του έρωτα είναι ότι όταν είσαι πάρα πολύ ερωτευμένος, έχεις πολύ υψηλή πίεση, η καρδιά σου χτυπάει πολύ δυνατά, κοιμάσαι και ξυπνάς με τη σκέψη του άλλου, έχεις άγχος. Τώρα σκέψου να τα περνάς όλα αυτά επί 20 χρόνια».

Ο Νίκος Γκέλια σχολίασε, στη συνέχεια, πράγματα που τoν εκνευρίζουν στη σύζυγό του: «Με τσαντίζουν πολλά πράγματα στην σύζυγό μου. Το πρωί που ανάβει το φως ενώ κοιμάμαι. Κάνω πολλά πράγματα που εκνευρίζουν την σύζυγό μου, τσακωνόμαστε ακόμα και για τις παντόφλες».

Αναφορικά με το πρώτο του βήμα στην υποκριτική, σημείωσε: «Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν το 2013 με το "Xenia", το οποίο πήγε στις Κάννες. Στις Κάννες ζήτησα συγγνώμη από τον Βίγκο Μόρτενσεν επειδή δεν κατάλαβα ποιος ήταν. Μετά τις Κάννες με πρότεινε ένας παράγωγος για μία σειρά του BBC, με κάλεσαν και τους είπα ότι έχω κλείσει σε ένα θέατρο στην Ελλάδα».

Τέλος, ο Νίκος Γκέλια περιέγραψε τα πράγματα που κάνει για να χαλαρώσει: «Αν έχω χρόνο, θα κάτσω με τον εαυτό μου να πιω καφέ. Χαλαρώνω παίζοντας με το παιδί μου, κάνω πριγκίπισσες, χελώνες, ζώα, όλα. Με ντύνει και με βάφει».


Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Κατσιματίδης: Οι πυρηνικές business ενός Άρχοντα του Πατριαρχείου

Ο Πούτιν διόρισε γραμματέα του Κρατικού Συμβουλίου τον πρώην σωματοφύλακά του, που ίσως γίνει και διάδοχός του!

Κυριακή Γρίβα: «Παρακαλάω κάθε βράδυ να την δω στον ύπνο μου και να μου πει δεν πόνεσα ρε μαμά», λέει η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης