Μπρι Λάρσον: Χρειάστηκε έναν χρόνο για να επανέλθει από τον σκοτεινό ρόλο της στο Room

Μπρι Λάρσον: Χρειάστηκε έναν χρόνο για να επανέλθει από τον σκοτεινό ρόλο της στο Room

Μου πήρε πολύ καιρό για να μπορέσω να κάνω τα βασικά πράγματα που απολάμβανα στη ζωή μου, δήλωσε - Η Λάρσον κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία

larson_324
Η Μπρι Λάρσον χρειάστηκε έναν χρόνο για να αναρρώσει από την ερμηνεία της στο οσκαρικό «Room».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Hollywood Reporter», η 34χρονη συζήτησε για το πόσο δυσκολεύτηκε να αφήσει τους έντονους και συναισθηματικά απαιτητικούς ρόλους της, λέγοντας ότι «το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα δεν ήταν να δεσμευτώ στους χαρακτήρες, αλλά να βγω από αυτούς».

«Βασικά δεν έχω κάνει τίποτα τόσο σκοτεινό όσο το "Room" από τότε, επειδή μου πήρε έναν χρόνο για να βγω από αυτό», εξήγησε. «Και ήταν πραγματικά τρομακτικό. Μου πήρε πολύ καιρό για να μπορέσω να κάνω απλά βασικά πράγματα που απολάμβανα στη ζωή μου».
Κλείσιμο
Στο «Room», η Λάρσον υποδυόταν ένα θύμα απαγωγής που κρατούνταν αιχμάλωτη μαζί με τον 5χρονο γιο της Τζακ (Τζέικομπ Τρέμπλεϊ).

Η πρωταγωνίστρια, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στα Όσκαρ του 2016 για την ερμηνεία της, υποβλήθηκε σε εξάμηνη προετοιμασία για τον ρόλο, μένοντας μακριά από τον ήλιο για μήνες και παίρνοντας 15 κιλά σε μυς. Μελέτησε επίσης τις επιπτώσεις της σεξουαλικής κακοποίησης και τις ελλείψεις σε βιταμίνες και παράλληλα διάβασε για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε απομόνωση ή αιχμαλωσία.

Το 2015, τη χρονιά που κυκλοφόρησε το «Room», η Λάρσον δήλωσε στο PEOPLE ότι ήταν «ένας συναισθηματικός μαραθώνιος για να γυρίσει» το δράμα.
Q42zSrnjqshoC3RLOkvflwL58w

«Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεσαι ότι δεν έχω άλλα να δώσω», θυμήθηκε τότε. «Συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν κι άλλα και ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι δύσκολη και ότι είναι εντάξει».

Είπε επίσης στο Variety ότι προειδοποίησε τους φίλους και την οικογένειά της ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

«Γνωρίζω αρκετά για τον εγκέφαλο ώστε να ξέρω ότι τον επαναπρογραμμάτιζα», είπε. «Όσο κι αν μας αρέσει να λέμε “θα μπορώ να ανοίγω το κουμπί και να το κλείνω”, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που όταν υποδύεσαι αυτό το άτομο 12 ώρες την ημέρα, η ζωή σου είναι τελικά αυτός ο χαρακτήρας».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Russiagate στο Ευρωκοινοβούλιο: Κλειδί για το μαύρο χρήμα από τη Ρωσία ένας Γάλλος υπάλληλος ευρωβουλευτών

Ισλανδία: Για πέμπτη φορά μέσα σε μισό χρόνο εξερράγη το ηφαίστειο στη χερσόνησο Ρέικιανες

Καιρός: «Μην βιαζόμαστε», η απάντηση Κολυδά στους μετεωρολόγους για τον «μίνι καύσωνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης