Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με πανηγυρική διάθεση στην έναρξη της εκπομπής της - Το σηκώσαμε!

Ο Κώστας Φραγκολιάς με ντουντούκα τραγούδησε συνθήματα του Ολυμπιακού 

Σε εορταστικό κλίμα υποδέχθηκαν τους τηλεθεατές το πρωί της Πέμπτης 30 Mαΐου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day».

Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την ιστορική του νίκη επί της Φιορεντίνα κρατώντας στο χέρι της ένα κασκόλ. Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς χρησιμοποιώντας ντουντούκα τραγούδησε συνθήματα της ερυθρόλευκης ομάδας.

«Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω: "Πάμε να κοιμηθούμε". Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία

Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι για τον «μίνι» καύσωνα: Για 40άρια κάνει λόγο ο Τσατραφύλλιας - «Ας μη βιαζόμαστε» λέει ο Κολυδάς

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ αύριο στα ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr