Αλεξάντερ Έντουαρντς: Ξεκαθάρισε για τον καυγά του Τράβις Σκοτ με τον Τάιγκα σε πάρτι - Είναι όλα καλά, είπε

Αλεξάντερ Έντουαρντς: Ξεκαθάρισε για τον καυγά του Τράβις Σκοτ με τον Τάιγκα σε πάρτι - Είναι όλα καλά, είπε

Ο σύντροφος της Σερ και φίλος του Τάιγκα ενεπλάκη και ο ίδιος στο περιστατικό

edwards
Ο Αλεξάντερ Έντουαρντς μίλησε για τη συμπλοκή του Τράβις Σκοτ με τον φίλο του, Τάιγκα, σε ένα afterparty στις Κάννες την περασμένη Παρασκευή.

Ενώ προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο LAX της Καλιφόρνια την Τετάρτη (29 Μαΐου), ο Έντουαρντς έσπασε τη σιωπή του για τον καυγά, στον οποίο ενεπλάκη και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο TMZ ότι όλα είναι «όλα καλά» τώρα μεταξύ αυτού και του Σκοτ.
Κλείσιμο
«Δεν κρατάω κακία. Είναι όπως είναι, πήγε όπως πήγε, αυτό είναι όλο», συνέχισε ο Έντουαρντς, πριν προσθέσει αστειευόμενος ότι ο σωματοφύλακάς του «δεν χρειάστηκε να δουλέψει εκείνο το βράδυ».

Όταν ο ρεπόρτερ του TMZ ρώτησε το μουσικό στέλεχος πώς αισθάνεται η σύντροφός του, Σερ, για τον πολύκροτο καβγά, εκείνος απάντησε: «Με ό, τι έχει να κάνει με εμένα, είναι και η σκ**α μου μαζί μου».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 38χρονος διευκρίνισε τα σχόλιά του αποκαλώντας την 78χρονη Σερ «γυναίκα μου», πριν πει ότι είναι «ευτυχισμένοι» μαζί.

O καυγάς σε πάρτι στις Κάννες

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Μαΐου, ο Έντουαρντς ενεπλάκη σε τσακωμό του Τάιγκα με τον Σκοτ στο ετήσιο afterparty «The After» του Ρίτσι Ακίβα στις Κάννες.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τους δύο ράπερ και πρώην συντρόφους της Κάιλι Τζένερ να έχουν εμπλακεί σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ. 

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν Τράβις και Τάιγκα βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ. Ο Σκοτ εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Τάιγκα». Ο Σκοτ πλησίασε την ασφάλεια του Τάιγκα με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside. Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς.

Λογαριασμός θαυμαστών του Τράβις Σκοτ ανέβασε, μεταξύ άλλων, το βίντεο με τον καβγά στο Twitter.


O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Σκοτ και τους βοηθούς του Τάιγκα και του Έντουαρτς. Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάμω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τράβις».



Φωτογραφία:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία

Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι για τον «μίνι» καύσωνα: Για 40άρια κάνει λόγο ο Τσατραφύλλιας - «Ας μη βιαζόμαστε» λέει ο Κολυδάς

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ αύριο στα ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης