Sean Combs: Φέρεται να χτύπησε την κοπέλα του στο κολέγιο με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές

Sean Combs: Φέρεται να χτύπησε την κοπέλα του στο κολέγιο με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές

Η βίαιη συμπεριφορά του ράπερ χρονολογείται από τα φοιτητικά του χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Rolling Stone

diddy_124
Το ιστορικό βίας του Sean «Diddy» Combs φέρεται να χρονολογείται από τα χρόνια του στο κολέγιο, όταν πηγές ισχυρίζονται ότι χτύπησε την τότε κοπέλα του με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Rolling Stone σε ένα ρεπορτάζ-βόμβα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη ότι ο ράπερ φέρεται να ήταν «απίστευτα θυμωμένος» και να «ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη» κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ στα τέλη της δεκαετίας του 1980.
«[Της] χτύπησε τον πισινό - πραγματικά της χτύπησε τον πισινό», υποστήριξε η πηγή, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της λόγω της ευαίσθητης φύσης των όσων συνέβησαν. Ο θεατής ισχυρίστηκε ότι ο Combs χρησιμοποίησε τη ζώνη για να χτυπήσει τη φίλη του «παντού», γεγονός που έκανε τη νεαρή γυναίκα να βάλει τα κλάματα. «Προσπαθούσε να υπερασπιστεί λίγο τον εαυτό της. Έκλαιγε», αφηγήθηκε η πηγή. «Και του λέγαμε: “Φύγε από πάνω της”. Φωνάζαμε γι' αυτήν».

Κλείσιμο
Ένα άλλο άτομο, η οποία ήταν επίσης φοιτήτρια εκείνη την εποχή, θυμήθηκε τον Combs να φωνάζει και να ακούει άλλες γυναίκες να ειδοποιούν πανικόβλητους ανθρώπους για το περιστατικό. «Ο Puff είναι εδώ έξω και φέρεται σαν τρελός. Τη χτυπάει», ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας ότι έλεγαν συμφοιτητές του.

Σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα του Rolling Stone, ο Combs είχε αρχίσει να αποκτά τη φήμη ότι ήταν λίγο οξύθυμος στην πανεπιστημιούπολη πριν από το μεγάλο καβγά με την τότε κοπέλα του. Ο κόσμος φέρεται να είχε δει τον ράπερ να προσπαθεί να εκφοβίσει τη νεαρή γυναίκα, καθώς φέρεται να εμφανίστηκε στο μάθημα των αγγλικών της για να προσπαθήσει να την πείσει να κάνει κοπάνα.

«Πεταγόταν [όταν εμφανιζόταν ο Combs]», θυμήθηκε στο περιοδικό ένας μαθητής, ο οποίος καθόταν δίπλα στη γυναίκα. «Ο Combs είχε ένα περίεργο θέμα με τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήταν φοβισμένη».
Μια άλλη πρώην φοιτήτρια θυμήθηκε ότι ένιωσε την οργή του ράπερ όταν διαμαρτυρήθηκε για το ότι την έκοψε στην ουρά της καφετέριας και εκείνος φέρεται να «ξέφυγε».

Μια συμφοιτήτρια ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Combs την έκανε κάποτε να νιώσει άβολα όταν της «χάιδευε» την πλάτη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο δικηγόρος του μεγιστάνα της μουσικής δήλωσε στο Rolling Stone εν μέρει: «Ο κ. Combs δεν μπορεί να σχολιάσει διευθετημένες δικαστικές υποθέσεις, δεν θα σχολιάσει εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε ισχυρισμό που συλλέγει ο Τύπος από οποιαδήποτε πηγή, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι».

Ο Combs άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Χάουαρντ το φθινόπωρο του 1987, αλλά διέκοψε μετά το δεύτερο έτος σπουδών του για να ακολουθήσει καριέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία

Σάλος με τις τοξικές και καρκινογόνες ουσίες που βρέθηκαν σε ρούχα της Shein - Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την υγεία

Ο ευρωπαϊκός τύπος υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: Ανέβηκε στον Όλυμπο με Κααμπί και... Μεντιλόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης