Βίγκο Μόρτενσεν για τη νέα ταινία Lord of the Rings: Θα ήταν υπέροχο να ξαναγύρναγα σε αυτό το σύμπαν

Βίγκο Μόρτενσεν για τη νέα ταινία Lord of the Rings: Θα ήταν υπέροχο να ξαναγύρναγα σε αυτό το σύμπαν

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι θα επεκταθεί το κινηματογραφικό franchise - Ο διάσημος ηθοποιός υποδύθηκε τον Άραγκορν στην αρχική τριλογία

mortensen
Λίγες εβδομάδες αφότου η Warner Bros. αποκάλυψε ότι θα γυρίσει μια νέα ταινία «Lord of the Rings», ένας από τους πρωταγωνιστές της αρχικής τριλογίας, ο Βίγκο Μόρτενσεν δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει.

Ο 65χρονος ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του ως Άραγκορν στο διάσημο κινηματογραφικό franchise.

Ο Μόρτενσεν προωθούσε τη νέα του ταινία «The Dead Don't Hurt» (την οποία επίσης έγραψε και σκηνοθέτησε), όταν σχολίασε στο «Jess Cagle Show» ότι θα επέστρεφε σε αυτόν τον κόσμο, αν του το ζητούσαν.
Κλείσιμο
«Θα ήταν υπέροχο να ξαναεπισκεφτώ αυτό το σύμπαν. Αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς θα συνέβαινε αυτό. Φυσικά και είμαι ανοιχτός σε αυτό», είπε.

Ο Μόρτενσεν πρωταγωνίστησε και στις τρεις ταινίες «Lord of the Rings», η τελευταία από τις οποίες κέρδισε 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι κρατάει επαφή με όλους τους συμπρωταγωνιστές του, αν και παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο οι συνάδελφοί του.

«Νομίζω ότι οι άλλοι, που είναι πολύ πιο εξοικειωμένοι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εμένα, μπορεί να έχουν περισσότερα πράγματα και ξέρω ότι πηγαίνουν σε συνέδρια και κάνουν πολλά πράγματα που σχετίζονται με αυτό το σύμπαν, αλλά μένουμε σε επαφή», δήλωσε ο Μόρτενσεν.

«Μόλις χάσαμε έναν από τους καλύτερους φίλους μας, τον Μπέρναντ Χιλ, που έπαιξε τον βασιλιά Θέοντεν. Σπουδαίος ηθοποιός, πολύ καλός φίλος. Και όλοι επικοινωνήσαμε σχετικά με αυτόν», συνέχισε ο Μόρτενσεν και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η πιο πρόσφατη επικοινωνία μας. Οπότε αρκετοί από εμάς παραμένουν σε επαφή. Είναι πραγματικά ωραίο».
bYeg8ssTvpFFFpWYbAkhrCCgedX
Ο Μόρτενσεν ως Άραγκορν

Μίλησε επίσης στο βρετανικό GQ για τη νέα του ταινία, όπου ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε για την πρόσφατα ανακοινωθείσα ταινία «The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum».

Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή ή για το πού στο χρονοδιάγραμμα του «Lord of the Rings» διαδραματίζεται η ιστορία,αν και ο Μόρτενσεν ανέφερε ότι δεν θα έλεγε «όχι» στο να επιστρέψει.

«Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η ιστορία, δεν την έχω ακούσει. Ίσως τελικά να την ακούσω», σημείωσε ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να παίζω αυτόν τον χαρακτήρα. Έμαθα πολλά παίζοντας τον χαρακτήρα. Μου άρεσε πολύ. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος γι' αυτό από την άποψη, ξέρετε, της ηλικίας που είμαι τώρα και ούτω καθεξής. Θα το έκανα μόνο αν ήμουν κατάλληλος για τον χαρακτήρα. Θα ήταν ανόητο να το κάνω διαφορετικά».

Ο Μόρτενσεν έπαιξε τον Άραγκορν και στις τρεις ταινίες, οι οποίες απέφεραν σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στυγνή εκτέλεση υποψηφίου δημάρχου στο Μεξικό on camera - Έχουν δολοφονηθεί 24 κατά την προεκλογική εκστρατεία

Σάλος με τις τοξικές και καρκινογόνες ουσίες που βρέθηκαν σε ρούχα της Shein - Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την υγεία

Ο ευρωπαϊκός τύπος υποκλίνεται στον Ολυμπιακό: Ανέβηκε στον Όλυμπο με Κααμπί και... Μεντιλόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης