Ελένη Μενεγάκη για Ολυμπιακό: Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου κι εγώ περισσότερο με τη χαρά τους

Ελένη Μενεγάκη για Ολυμπιακό: Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου κι εγώ περισσότερο με τη χαρά τους

Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

menegaki-oly
Ντυμένη στα κόκκινα εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα, στο Conference League.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη», εμφανίστηκε στο πλατό με ένα κατακόκκινο φόρεμα και με ενθουσιασμό δήλωσε: «Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου;».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι, άκουγα από παιδί. Πότε δηλαδή, θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές... Μικρή δεν καταλάβαινα. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού».

Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1mwtg6tg6w9)
Κλείσιμο

Μίλησε επίσης, για το πώς βίωσε τη νίκη η οικογένειά της. «Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να ζήσει αυτές τις στιγμές, που θα λέει στα παιδιά του», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνο η αρχή. Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, που χθες το βράδυ ζούσε τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά κι έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο».

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση για τη νίκη του Ολυμπιακού. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία, ντυμένη στα κόκκινα, κρατώντας στα χέρια της το κασκόλ της ομάδας.

Στη λεζάντα έγραψε: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!! Σ' ευχαριστούμε για τις μεγάλες συγκινήσεις που ζήσαμε μαζί σας! Θρύλος ΟΛΕ!».

Δείτε τη φωτογραφία:


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης