Τζόνι Γουάκτορ: Η κολλητή του φίλη περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές - Πέθανε στην αγκαλιά μου, γράφει

Τζόνι Γουάκτορ: Η κολλητή του φίλη περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές - Πέθανε στην αγκαλιά μου, γράφει

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, στα χέρια της αγαπημένης του φίλης - Η ανάρτησή της στο Instagram

tzoni-gouaktor__2_
Καλή φίλη του Τζόνι Γουάκτορ αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του ηθοποιού, λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά ληστών στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου, σε ηλικία 38 ετών.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του, Scarlett, στο TMZ. Ο Wactor είδε τρεις ληστές να προσπαθούν να αφαιρέσουν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ενώ ο ίδιος δεν προσπάθησε να τους σταματήσει ή να τους επιτεθεί, εκείνη πριν φύγουν, τον πυροβόλησαν.

Η Ανίτα Τζόι, όπως λέγεται η φίλη του, αναφέρει πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ηθοποιό ζωντανό. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Τζόνι Γουάκτορ, πριν δολοφονηθεί.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Πρέπει να μοιραστώ την ιστορία του Τζόνι, να στηρίξω την οικογένειά του και να εκφράσω τη βαθιά απώλεια που νιώθουμε όλοι μας. Πάλεψα με το τι να πω, αγωνιούσα για τις λεπτομέρειες, αλλά έχω την ευθύνη να γίνω η φωνή του Τζόνι τώρα. Σκοτώθηκε αναίτια από έναν δειλό που αφαίρεσε την όμορφη ζωή του χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι γεμάτη θυμό και θλίψη, αλλά εστιάζω μόνο στη δικαιοσύνη για τον Τζόνι. Ο φίλος που είχα επί οκτώ χρόνια, από το να γελάμε και να δουλεύουμε μαζί, πέθανε στην αγκαλιά μου στους δρόμους στις 3 το πρωί. Το φρικτό γεγονός, που έχει ήδη γίνει γνωστό από πολλά άρθρα, συνοψίζεται στο ότι εγκληματίες προσπάθησαν να κλέψουν ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου και κατέληξαν να αφαιρέσουν τη ζωή του. Όλα συνέβησαν σε μια στιγμή, σαν ένα ποτήρι νερό που χύνεται ανεξέλεγκτα».

Κλείσιμο
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πλησιάσαμε τους άντρες, νομίζοντας αρχικά ότι το αυτοκίνητο ρυμουλκούνταν. Ο Τζόνι τους είπε ήρεμα ότι ήταν το αυτοκίνητό του και τους ζήτησε να φύγουν ευγενικά. Ξαφνικά, άκουσα έναν πυροβολισμό και έπεσε στην αγκαλιά μου, φωνάζοντας πως πυροβολήθηκε, ενώ εγώ προσπαθούσα να τον κρατήσω όρθιο και φώναζα για βοήθεια. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι ο Τζόνι δεν πέθανε μόνος του. Η μόνη μου παρηγοριά τώρα είναι να αναζητήσω δικαιοσύνη για εκείνον και να δω αυτούς τους άνδρες να λογοδοτούν».


Αφού δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες, πρόσθεσε στη λεζάντα: «Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να συγκεντρώσω τον εαυτό μου και τις σκέψεις μου. Ήμουν με τον Τζόνι τις τελευταίες του στιγμές και είμαι εδώ για να είμαι η φωνή του, μετά από τα αδιανόητα γεγονότα. Η ιστορία του βρίσκεται σε αυτή την ανάρτηση».

Συνεχίζοντας, ξεκίνησε να περιγράφει εκείνο το βράδυ, ενώ μίλησε για τον χαρακτήρα του ηθοποιού και το πόσο καλός ήταν με τους γύρω του. «Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου. Ο Τζόνι είχε αυτή την απίστευτη ικανότητα που ήταν πραγματικά απλά η φύση του - να κάνει τους πάντες να νιώθουν τόσο ξεχωριστοί. Όσο καλά κι αν δεν τον ήξερες, φερόταν σε όλους σαν να νοιαζόταν πραγματικά για αυτούς. Φώτιζε οποιοδήποτε δωμάτιο - δεν μπορούσες να μην χαμογελάς γύρω του. Η ενέργειά του ήταν μαγνητική και σε τραβούσε τόσο αβίαστα - ήσουν ασφαλής μαζί του. Φέρθηκε σε όλους με αγάπη, σεβασμό, συμπόνια και πραγματικά "σε έβλεπε". Ήταν όμορφος, "καυτός" σαν την κόλαση, γεμάτος εργασιακή ηθική και αξίες, ποτέ δεν προσέβαλε ανθρώπους, ακόμα και όταν αστειευόταν, ποτέ δεν σε έκανε να νιώσεις ανασφαλής για τον εαυτό σου - ήξερε πώς να είναι ξεκαρδιστικός με τόσο θετικό τρόπο και απλά τον έκανε τόσο αξιαγάπητο. Απλά γέμιζε την καρδιά σου το να είσαι γύρω του. Με αποκαλούσε "Anita Bonita" και ελπίζω η φωνή του να μου το λέει, κάθε φορά που τον έβλεπα, να μη φύγει ποτέ από τη μνήμη μου. Μόνο με μια ματιά στα μεγάλα μπλε μάτια του, ακολουθούμενη από ένα μεγάλο χαζό χαμόγελο, ο Τζόνιο σε έκανε να τον αγαπήσεις αμέσως. Ένας από τους καλύτερους άνδρες που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος του κόσμου του και αυτός, δικός μου», αναφέρει.

Τέλος, εξέφρασε τον πόνο της για την απώλειά του, ενώ προέτρεψε το κοινό να κάνει μια δωρεά ηλεκτρονικά, στην οικογένειά του.

«Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη από την απώλειά του, αλλά πιστεύω ότι έχω κερδίσει τον καλύτερο φύλακα άγγελο εκεί έξω. Σ' αγαπώ Τζόνι Γουάκι. Αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να συλληφθούν. Το επίπεδο 8 πρέπει να παρέχει στάθμευση για το προσωπικό του αργά την ώρα όπως είχαν υποσχεθεί αρχικά. Αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά στο επίπεδο 8. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει για την οικογένεια του Τζόνι, για να τιμήσει όλη τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που έκανε για αυτούς. Εάν μπορείτε να συνεισφέρετε στην οικογένειά του, παρακαλώ κάντε το. Είναι στην άλλη άκρη της χώρας και θα είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Ο σύνδεσμος του GoFund Me είναι στο βιογραφικό μου», γράφει κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης