Ραμόνα Βλαντή για Super Κική: Εγώ δεν κρίνω ποτέ την προσωπικότητα κανενός, το θεωρώ απρεπές

Ραμόνα Βλαντή για Super Κική: Εγώ δεν κρίνω ποτέ την προσωπικότητα κανενός, το θεωρώ απρεπές

Δεν γνωρίζω την κυρία και ούτε θέλω να τη γνωρίσω, είπε για την Instagrammer 

ramona-vlanti
Μετά τις δηλώσεις της Super Κικής, η οποία διέψευσε ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στη Ραμόνα Βλαντή, η δεύτερη σχολίασε τη διαμάχη τους.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο ριάλιτι «Tv Queen».

«Καθένας στον τομέα του είναι πολύ καλός. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια πολύ καλή μάνατζερ, ο Παντελής Τουτουντζής ένας πολύ καλός make up artist. Είναι γνωστό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1mu9u9z0v4h)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόντρα με τη Super Κική. «Η διαφορά με μένα και με κάποιες άλλες κυρίες είναι ότι εγώ δεν κρίνω ποτέ την προσωπικότητα κανενός. Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για ανθρώπους, που δεν γνωρίζουμε. Εγώ σαν Ραμόνα δεν θα έλεγα ποτέ για καμία γυναίκα εκεί έξω, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ακόμα κι αν την γνώριζα προσωπικά πάλι δεν θα το έλεγα, αν είναι κακιά ή αν είναι οτιδήποτε άλλο», εξήγησε για τον χαρακτηρισμό «κακίστρω» που είπε για εκείνη η Super Κική.

Τέλος, πρόσθεσε: «Πράγματα και χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα του καθενός δεν τα θίγεις. Το θεωρώ πολύ απρεπές. Δεν γνωρίζω την κυρία και ούτε θέλω να τη γνωρίσω. Εγώ έχω τους ανθρώπους μου, τον κύκλο μου κι είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό κι έχω πολλές παρέες. Δεν χρειάζομαι περισσότερες».

Η Ραμόνα Βλαντή στοχοποίησε τη Super Κική σε πρόσφατες δηλώσεις της, υποστηρίζοντας ότι η instagrammer της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Αφού η Super Κική είδε, τι είπε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» για την ίδια, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είπε ότι δεν έχει στείλει μήνυμα στη Ραμόνα Βλαντή και τόνισε, ότι την είχε αποκαλέσει «κακίστρω» με καλή διάθεση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1m14gbtqjbd)

Πιο συγκεκριμένα, η Super Κική απάντησε στις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή, ως εξής: «Δεν της έχω στείλει! Στα έδειξα και πριν τα μηνύματα της Ραμόνα. Είπα μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά είναι αληθινή. Λέει και αυτή ό,τι θέλει. Δεν απέχει πάρα πολύ από το δικό μου τέτοιο, αλλά εντάξει και αυτή… Όποιον πάρει ο χάρος. Γιατί δεν κινήθηκε νομικά; Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα; Βγαίνουν και λένε απειλητικά μηνύματα και κανένα δεν είναι τελικά. Τις περιμένω τις μηνύσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνήθως οι μηνύσεις δεν είναι για κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ σοβαρά πράγματα, για να αγχωθώ για αυτά».

Τι είπε η Ραμόνα Βλαντή

Μία μέρα πριν, η Ραμόνα Βλαντή είχε πει: «Ανεβάζει συνέχεια και προμοτάρει μαϊμού τσάντες. Έχουμε ξεφύγει εντελώς, όταν προμοτάρουμε κάτι παράνομο. Κάτι τέτοιο είχα γράψει με τη δική της εικόνα και μου έστειλε ένα μήνυμα και με απειλούσε, ότι “μη σε πιάσω εγώ στο στόμα μου” και κάτι τέτοια. Δεν θυμάμαι καν, είναι τόσο μακριά από μένα όλο αυτό, απλά το έκανα ένα screenshot σε περίπτωση που χρειαστεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1l3oogiys81)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης