Αλεξάνδρα Παντελάκη για το Ευτυχισμένοι Μαζί: Από τότε έχει να μου συμβεί να έχω καμαρίνι στο πλατό, λέμε «ο άγιος Μπέζος»

Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη, συμπλήρωσε για τον ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, δήλωσε: «Να έχω καμαρίνι και πλατό, έχει να μου συμβεί από το "Ευτυχισμένοι μαζί". Λέμε "ο άγιος Μπέζος"».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ηθοποιό. «Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη και με αυτό το γέλιο. Βέβαια είναι κι αυστηρός, μην τύχει κι αργήσεις. Άργησες, πέθανες. Σου έλεγε "γιατί άργησες;" και με βλέμμα δολοφονικό "μην το ξανακάνεις αυτό"», είπε.


Όσο για την Κατερίνα Λέχου, είπε: «Έχουμε επικοινωνία. Πάντα για κόρες, μου έδιναν κάτι καλλονές. Το επόμενο ήταν που είχα κόρη την Παναγιώτα Βλαντή, άλλη καλλονή».

Τέλος, μίλησε για τον έρωτα, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, μετά από 25 χρόνια γάμου. «Ο έρωτας δεν σε ρωτάει, αρκεί να είσαι ανοιχτός. Θεωρώ ότι ήταν ένα δώρο που μας έκανε ο Θεός και σε εμένα και στον άνδρα μου. Το πολύ ωραίο με τον άνδρα μου είναι ότι είμαστε παντρεμένοι 25 χρόνια κι αισθανόμαστε σαν να γνωριστήκαμε χθες», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr