Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για τη σχέση του με το εγγόνι του, ενώ έχει αφασία - Είναι τόσο γλυκός μαζί της, λέει

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για τη σχέση του με το εγγόνι του, ενώ έχει αφασία - Είναι τόσο γλυκός μαζί της, λέει

Η Ράμερ Γουίλις μίλησε για την αφασία, με την οποία διαγνώστηκε ο ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και στη σχέση του με την μόλις ενός έτους εγγονή του

mprous-gouilis
Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ράμερ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη μάχη του πατέρα της με τη μετωποκροταφική άνοια, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός πέρυσι διαγνώστηκε με αφασία και έκτοτε, τη φροντίδα του έχει αναλάβει η οικογένειά του, καθώς ο ίδιος αντιμετωπίζει δυσκολία τόσο στις κινήσεις, όσο και στην ομιλία του.

Ωστόσο, όπως λέει η κόρη του, Ράμερ Γουίλις, ο ηθοποιός είναι πολύ στοργικός με την εγγονή του, που ήρθε στη ζωή τον Ιούνιο του 2023.
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Today», η Ράμερ δήλωσε: «Είναι τόσο καλός. Πραγματικά, τον είδα λίγο πριν φύγω για τη Νέα Υόρκη και μόλις η Λου άρχισε να περπατάει λίγο, αμέσως πήγε κοντά του. Ήταν τόσο γλυκό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η εικόνα του με την κόρη της, της θυμίζει τον πατέρα της, όπως ήταν με την ίδια και τις αδερφές της.

«Είναι πολύ όμορφο, γιατί ο μπαμπάς πάντα μεγάλωνε κορίτσια. Είναι σαν να έχει άλλη σχέση με τα κορίτσια, αυτή τη σχέση μπαμπά-κόρης. Είναι τόσο γλυκός μαζί της», είπε για το πρώτο της παιδί.


Τόνισε επιπλέον, πόσο σημαντικό είναι για την οικογένειά της να γνωρίζει ο κόσμος τι περνάει ο πατέρας της, καθώς έτσι μπορούν να βοηθηθούν πολλοί άνθρωποι, μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Η διαφάνειά μας ως οικογένεια για το τι περνάει, για μένα είναι σημαντική, γιατί μπορεί να έχει κάποιο αντίκτυπό σε μια άλλη οικογένεια που παλεύει με αυτή την ασθένεια. Επίσης, αναζωπυρώνει την ελπίδα ότι ίσως μπορεί να βρεθεί θεραπεία ή λύση σε αυτή την κατάσταση, οπότε είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως συχνά τη σταματούν στον δρόμο θαυμαστές του πατέρα της, που ανησυχούν για αυτόν και θέλουν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

«Οι άνθρωποι με σταματούν στον δρόμο ή στο αεροδρόμιο, όπου κι αν είναι κι είναι διστακτικοί να ρωτήσουν διάφορα, γιατί τον αγαπούν πολύ. Αλλά φαίνεται τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό πάνω τους. Στέλνουν συνέχεια την αγάπη τους. Η αγάπη αυτή για την οικογένειά μου με κάνει να νιώθω τόσο περήφανη κόρη», είπε κλείνοντας.

Ωστόσο, ενώ η οικογένειά του δεν το έχει πει δημόσια, οι γιατροί λένε στην DailyMail ότι η πραγματικότητα είναι ότι οι ασθενείς στην κατάσταση του Γουίλις συνήθως είναι βουβοί μέσα σε μόλις δύο έως τρία χρόνια από τη διάγνωση. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με τη νόσο συνήθως πεθαίνουν μέσα σε περίπου οκτώ έως δέκα χρόνια από τη διάγνωση.

Tην περασμένη χρονιά, η Γουίλις μοιράστηκε και δύο φωτογραφίες του πατέρα της, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του το μωρό. 

Δείτε τα στιγμιότυπα
354482982_963504224932733_284981773236421276_n
354408871_969313560774284_7032546673066351747_n
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Το να βλέπω τον πατέρα μου να κρατάει την κόρη μου σήμερα ήταν κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η γλυκύτητα και η αγάπη του γι' αυτήν ήταν τόσο αγνή και όμορφη. Μπαμπά, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω και το ίδιο και η Λου. Σ' ευχαριστώ που είσαι ο πιο χαζός, αγαπητός και άνετος μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι. Ο καλύτερος κοριτσομπαμπάς».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης