Maestro: Η Κλέλια Ανδριολάτου με πρότεινε, μου άλλαξε τη ζωή, λέει η Αιμιλία Κεφαλά

Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Ζωή», τη φίλη της Κλέλιας στη σειρά, μίλησε για την εμπειρία της στα γυρίσματα 

Η Αιμιλία Κεφαλά, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη «Ζωή» στο Maestro, μίλησε για την εμπειρία της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά ως η φίλη της Κλέλιας, δήλωσε πως το Maestro της άλλαξε τη ζωή.

Αρχικά, ανέφερε πώς προέκυψε η συμμετοχή της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Εγώ με την Κλέλια ήμασταν στο ίδιο έτος στη δραματική σχολή κι ήμασταν πολύ καλές φίλες κι έχουμε μια σύνδεση. Κάποια στιγμή, ήρθε το σενάριο στα χέρια της, διάβασε τον ρόλο της Ζωής και με πρότεινε στον Χριστόφορο».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πέρασα από ακροάσεις, με κάμερα, χωρίς κάμερα, με Κλέλια, χωρίς Κλέλια. Όταν διάβασα πρώτη φορά τον ρόλο, λέω "ξέρω πως θα στενοχωρηθείς αν δεν πάρεις τον ρόλο, αλλά πρέπει να τον πάρεις". Και συνέβη. Περίμενα έναν μήνα, χτυπάει το τηλέφωνο που ήμουν στο Ωδείο και μου το λένε. Σωριάστηκα στα μάρμαρα».

Όπως είπε αργότερα, δεν περίμενε ο χαρακτήρας της να πεθαίνει τόσο γρήγορα, σε ένα επεισόδιο, όμως δεν ήταν κάτι που την ενόχλησε.

«Ήξερα ότι είμαι για ένα επεισόδιο, αλλά τέτοιο θάνατο απότομο δεν τον περίμενα. Όταν είδα το πλάνο με το κηδειόχαρτο, λέω "ουάου, πέθανα". Είναι η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, δεν είναι εύκολα. Είναι ιδιαίτερα δύσκολα, θέλει γερό στομάχι και τύχη», τόνισε.

Τέλος, για την εμπειρία της στα γυρίσματα, είπε: «Έχω περάσει κάστινγκ και σε άλλες σειρές, που ήθελαν κάτι άλλο. Το Maestro μου άλλαξε τη ζωή. Τα γυρίσματα ήταν μια εμπειρία που δεν χωράει σε λέξεις. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Έπαιζα με την Κλέλια, που είχαμε τρομερή χημεία, γιατί είναι φίλη μου. Το τέλειο που συνέβαινε ήταν που ξεκινούσαμε τη σκηνή από ένα σημείο Α και κατέληγε στο σημείο Ω που δεν είχαμε κάνει κάτι. Ήταν σαν θέατρο μέσα στην τηλεόραση. Μας άφηνε να ρέει το πράγμα για να υπάρχει εξέλιξη του χαρακτήρα. Όταν άφηνες τα πράγματα να υπάρξουν, ήταν αληθινό αυτό που συνέβαινε».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr