Rammstein: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το μέταλ συγκρότημα από τη Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία

Mετά από 14 χρόνια, οι Rammstein επέστρεψαν στην Ελλάδα για μία συναυλία, που θα μείνει αξέχαστη στους φαν τους.

Το κοινό του εμβληματικού μέταλ συγκροτήματος άρχισε να συγκεντρώνεται στο ΟΑΚΑ, από τις μεσημβρινές κιόλας ώρες, προκειμένου να απολαύσει το θέαμα.

Το συγκρότημα από τη Γερμανία κατάφερε να ξεσηκώσει τους θαυμαστές, ενώ το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό όπως και σε κάθε τους live.

«Έντυσαν» το σόου τους με πυροτεχνήματα, φωτιές και κονφετί, χαρίζοντας μία αξέχαστη εμπειρία σε όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Η εμφάνισή τους στην Αθήνα ήταν μέρος της περιοδείας τους «Rammstein Europe Stadium Tour 2024», ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους σε 11 χώρες και 15 πόλεις συνολικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media έχουν γεμίσει με υλικό από τη συναυλία τους. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:













Η σκηνή στην οποία εμφανίζονταν, ήθελε τέσσερις μέρες για να στηθεί, είχε 60 μέτρα πλάτος, 30 μέτρα βάθος και 36 μέτρα ύψος και φωτιζόταν από 1.070 φώτα, τα οποία χρειάζονται 400 ώρες να προγραμματιστούν.

Για τη μεταφορά των βάρους 1.350 τόνων υλικών που χρειάζονται στα σόου τους, επιστρατεύονται 90 φορτηγά, καθένα από τα οποία διανύει συνολικά 24.000 χλμ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Ο ήχος παράγεται από 170 ενισχυτές ισχύος 12.000 watt ο καθένας. Κάθε σόου παίρνει ενέργεια από μία γεννήτρια που χρειάζεται 4.000 λίτρα diesel ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα στην παροχή ηλεκτρισμού στις γύρω περιοχές.

Σε κάθε live τους χρησιμοποιούνται 586 πυροτεχνίες, για τις οποίες χρειάζονται 1.000 λίτρα καύσιμης ύλης και 60 κιλά σκόνης λυκοπόδιου, ενός υλικού που χρησιμοποιείται σε εφέ εκρήξεων ενώ οι φλόγες των πυροτεχνιών φτάνουν μέχρι και τα 20 μέτρα ύψος και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται είναι κοντά στους 600 βαθμούς Κελσίου.Χρησιμοποιούνται επίσης 250 κιλά μαύρων και 250 κιλά άσπρων κονφετί, 36 μηχανές καπνού και 35 μεγάλοι ανεμιστήρες ενώ κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Paul Landers χρησιμοποιεί περισσότερες από 1000 χορδές κιθάρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr