Survivor 2024: Ο Παπαχαραλάμπους ηττήθηκε από τον Ταξίδη στον τελικό και αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο Παπαχαραλάμπους ηττήθηκε από τον Ταξίδη στον τελικό και αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Τα δάκρυα της Δαλάκα, ο «κενός συναισθηματικά» και οι μάχες για το έπαθλο επικοινωνίας και την παραμονή

MixCollage-31-May-2024-02-32-AM-360
Με διπλή μονομαχία και αγώνα επάθλου ολοκληρώθηκε η 21η εβδομάδα στο Survivor 2024 με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας τους Κόκκινους με τρεις παίκτες (Κ.Δαλάκα, Γ.Γκιουλέκας, Χ.Ταξίδης) την ώρα που οι αντίπαλοι Μπλε παρέμειναν τέσσερις (Δ.Νικολή, Φ.Μπολέτσης, Σ.Ταλαδιανός, Ν.Νούρκα).

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/5) οι μονομαχίες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ εξελίχθηκαν σε δύο φάσεις ανάμεσα στους παίκτες που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση. Η διεξαγωγή έγινε σε δύο διαφορετικές ημέρες αλλά προβλήθηκαν σε ένα επεισόδιο μετά από τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση πριν τον αγώνα και ξέσπασε σε δάκρυα με αναφιλητά. «Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα, γιατί σωματικά αντέχω. Έχω μάθει να αντέχω. Πάντα όμως, όσο δύσκολα και να περνάω, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους. Αντλώ δύναμη από εκείνους. Σίγουρα θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα το έπαθλο. Θέλω πάρα πολύ να δω την μητέρα μου», είπε η παίκτρια των Κόκκινων, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Φάνη Μπολέτση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1n79rhnwe7d)
Κλείσιμο


Ο τραυματίας παίκτης των Μπλε όχι μόνο μπήκε στο στίβο μάχης, αλλά κατάφερε να σημειώσει 4 νίκες και μια από τις οποίες ήταν και το τελικό 8-5 κόντρα στον Γιώργο Γκιουλέκα που οδήγησε την ομάδα του στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1n84pbqh3z5)


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος με τον Φάνη, αφού ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως τον διάλεξαν αν και τραυματία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1n8jaxo8d4p)


«Δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη», δήλωσε εκνευρισμένος ο παίκτης των Κόκκινων, ενώ σημείωσε πως «είναι δεύτερο σερί έπαθλο που κερδίζει, δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο και βγάζει χολή. Και την προηγούμενη φορά είπε για το ματσάρισμα. Θέλει να βάλει τόσο πάνω τον εγωισμό του και όχι να σταθεί στους γονείς του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1n8m9iszkgx)


Οι αγώνες δεν σταμάτησαν για τους survivors, αφού οι υποψήφιοι κάποιοι από τους οποίους θα έπρεπε να τρέξουν ακόμα δύο φορές.

Στην πρώτη φάση η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός κι ο Χριστόφορος Ταξίδης αναμετρήθηκαν μέχρι να μείνει ένας ηττημένος. Αυτός ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης που πέρασε με μια δεύτερη ευκαιρία στην επόμενη μονομαχία. Η Δαλάκα ήταν αυτή που πρώτη εξασφάλισε τη θέση της στο ριάλιτι και στη συνέχεια ο Σταμάτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1n9lm3ttuoh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1na223ec41l)


Στην δεύτερη και τελική μονομαχία μπήκαν στον στίβο η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους κι ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nah07m9t69)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nahujh809t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1naoelsv9wp)


Ο στόχος με τον οποίο ξεκίνησαν οι τρεις survivors, ήταν οι κρίκοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nashheos29)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nbfgtsg6y9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nbliy7zgh5)


Από αυτές τις μονομαχίες ηττημένος ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους που αποχώρησε μετά από 13 εβδομάδες παραμονής στο Survivor 2024 λίγο πριν την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nbnyz9wbu9)


Το συνολικό ποσό που θα εισπράξει από την παραγωγή σύμφωνα με το συμβόλαιό του είναι 13.000 ευρώ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nbrobeh1s1)


«Χαίρομαι ειλικρινά για τα παιδιά που είναι εδώ. Όλοι είναι άξια να φτάσουν στην κούπα. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια φαβορί, Δαλάκα, Φάνης, Γκιουλέκας, μετά ο Ντάνιελ και ο Σταμάτης. Όποιος έχει το μεγαλύτερο ψυχικό σθένος να είναι στον τελικό!» δήλωσε ο Γιώργος πριν αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους και πάρει τη δάδα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nbummqiq09)




Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση GPO: Στις 16,9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ, φτάνει στο 33,1% στην εκτίμηση ψήφου

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για τη σχέση του με το εγγόνι του, ενώ έχει αφασία - Είναι τόσο γλυκός μαζί της, λέει

Conference League: Μ' ένα όνειρο τρελό... που έγινε πραγματικότητα - Το 12ωρο που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης