Κώστας Τσουρός: Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο παρουσιαστής εξήγησε και τους λόγους

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεν θα επιθυμούσε να συνεργαστεί τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» είπε τα εξής: «Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της. Γιατί το λέω όμως αυτό; Γιατί νομίζω ότι δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Δηλαδή άλλο πράγμα κάνει η Κατερίνα, άλλο πράγμα κάνω εγώ. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω ότι η Κατερίνα, γι’ αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια».
Στη συνέχεια τόνισε πως: «Δηλαδή δεν λέω ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια, προς Θεού. Για το είδος που υπηρετεί, είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ, όμως, δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω το είδος που υπηρετεί η Κατερίνα Καινούργιου».
Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι δεν θα έκανα εκπομπή μαζί της. Γιατί νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει. Θα μου πεις σε όλους το ίδιο λες, όμως όχι, η Κωνστανίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθούμε μαζί. Παρόλα αυτά οφείλω να αναγνωρίσω ότι, επειδή είχα άσχημη εικόνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια νιώθω πως είτε αυτή έχει αλλάξει λίγο το προφίλ της και είναι πιο συμπαθής είτε εγώ την βλέπω με πιο συμπαθητικά μάτια».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση GPO: Στις 16,9 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ, φτάνει στο 33,1% στην εκτίμηση ψήφου

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλάει για τη σχέση του με το εγγόνι του, ενώ έχει αφασία - Είναι τόσο γλυκός μαζί της, λέει

Conference League: Μ' ένα όνειρο τρελό... που έγινε πραγματικότητα - Το 12ωρο που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr