Μπραντ Πιτ: Αγεφύρωτο το χάσμα με τα παιδιά του - Και η Σιλό «πέταξε» το επίθετό του με το που έγινε 18

Μπραντ Πιτ: Αγεφύρωτο το χάσμα με τα παιδιά του - Και η Σιλό «πέταξε» το επίθετό του με το που έγινε 18

Κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα και κράτησε μόνο το «Τζολί» όπως τα αδέρφια της

Μπραντ Πιτ:Αγεφύρωτο το χάσμα με τα παιδιά του-Και η Σιλό «πέταξε» το επίθετό του με το που έγινε 18
pitt_jollie_xr
Ένα - ένα τα παιδιά των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί βάζουν οριστική τελεία στη σχέση με τον πατέρα τους. Το πρώτο βήμα έγινε από τους Παξ, Ζαχάρα και πρόσφατα τη Βιβιέν.

Τώρα, έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, έφεραν στη δημοσιότητα το αίτημα της Σιλό Πιτ-Τζολί, η οποία ζητά και επίσημα να αφαιρεθεί από το όνομά της, το επίθετο του πατέρα της.

Κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στα 18α γενέθλιά της, τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ζήτησε το νέο της νόμιμο όνομα να είναι Σιλό Τζολί. Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε λίγο μετά την είδηση από τον κύκλο του Πιτ, πως ο 60χρονος ηθοποιός θέλει να αποκαταστήσει τον «σπασμένο» δεσμό του με την κόρη του, Σιλό.


Οι κακές σχέσεις του Πιτ με τα παιδιά του
Οι κακές σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του είδαν το φως της δημοσιότητας, μερικούς μήνες πριν. Πρώτα, διέρρευσε η περιβόητη σήμερα ανάρτηση του Παξ, για τη «Γιορτή του Πατέρα» που είχε κάνει πριν τρία χρόνια.

Ο 19χρονος που υιοθέτησε το ζευγάρι στο παρελθόν, είχε γράψει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Μπραντ Πιτ, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, επιβεβαιώνει ίσως και τα όσα υποστήριξε η Αντζελίνα Τζολί για την επιθετική συμπεριφορά του Χολιγουντιανού σταρ, ως προς την ίδια, αλλά και τα παιδιά τους.
paxw03
Ο Παξ Τζολί-Πιτ έγραψε για την Ημέρα του Πατέρα «χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης κοπ...» αναφερόμενος στον Μπραντ Πιτ

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του Πιτ γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».

Κλείσιμο
ΣΤΟΡΥ

Λίγο καιρό μετά, η 18χρονη κόρη των Τζολί και Πιτ, Ζαχάρα έγινε viral στο Διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης όπου συστηνόταν ως μέλος της αδελφότητας Alpha Kappa Alpha στο πανεπιστήμιο. Σε κλιπ που κυκλοφόρησε, η ίδια συστήθηκε στην αδελφότητα, φωνάζοντας υπερήφανα: «Το όνομά μου είναι Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί», χωρίς να αναφέρει πουθενά το επίθετο του πατέρα της
«Η 18χρονη άφησε αισθητά έξω το δεύτερο μισό του επιθέτου της κατά τη διάρκεια της εισαγωγής» γράφει η Page Six.

Δείτε το βίντεο
Angelina Jolie's daughter Zahara, 18, joins Alpha Kappa Alpha sorority at Spelman College
Ακολούθησε η 15χρονη Βιβιέν που απαρνήθηκε το «Πιτ», σύμφωνα με το OK Magazine. Η έφηβη αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης «The Outsiders» της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ως βοηθός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης