Τόρι Σπέλινγκ - Ντιν ΜακΝτέρμοτ: Χρωστάνε στην τράπεζα πάνω από 200.000 δολάρια

Τόρι Σπέλινγκ - Ντιν ΜακΝτέρμοτ: Χρωστάνε στην τράπεζα πάνω από 200.000 δολάρια

Το πρών ζευγάρι εξακολουθεί να χρωστά από ένα δάνειο που έλαβε το 2012

spelling-macdermot
Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ φέρονται να χρωστούν περισσότερα από 200.000 δολάρια από ένα τραπεζικό δάνειο 12 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 20 Μαΐου, η City National Bank εξακολουθεί να επιδιώκει να πληρωθεί από τον ΜακΝτέρμοτ και τη Σπέλινγκ για ένα δάνειο του 2012 ύψους 400.000 δολαρίων - το οποίο υποσχέθηκαν να πληρώσουν με τόκους. Η κατάθεση, την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει ότι η Σπέλινγκ οφείλει στην τράπεζα 219.796,66 δολάρια, ενώ ο ΜακΝτέρμοτ είναι υπεύθυνος για τα υπόλοιπα 202.066,10 δολάρια.
«Όταν μια δικαστική απόφαση έχει εξοφληθεί ή διακανονιστεί πλήρως, απαιτείται να διευθετηθεί στο δικαστήριο και καμία δεν έχει κατατεθεί σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε ο δικηγόρος της City National Bank, Τζόσουα Φρίντμαν, στο Us Weekly.

Κλείσιμο
Η τράπεζα κατέθεσε για πρώτη φορά μήνυση κατά του πρώην ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2016 για αθέτηση σύμβασης, λογαριασμούς που δηλώθηκαν και αδικαιολόγητα έσοδα. Εκείνη την εποχή, χρωστούσαν ένα υπόλοιπο ύψους 188.803,38 δολαρίων.

Το 2019, η τράπεζα ακολούθησε με ένα άλλο εκτελεστικό έγγραφο, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε ακόμη πληρωθεί από κανένα από τα δύο μέρη και ότι το εξαψήφιο χρέος τους είχε συσσωρευμένους τόκους.

Τα νέα για τα οικονομικά προβλήματα της Σπέλινγκ έγιναν γνωστά το 2023, όταν η πρώην ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» βρέθηκε στο επίκεντρο, αφότου μετακόμισε η ίδια και τα πέντε παιδιά της σε ένα τροχόσπιτο για παρατεταμένη διαμονή λόγω μιας «κατάστασης μούχλας» στο σπίτι της.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για 34 κατηγορίες στη δίκη της Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ - Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις και αριστερές διαρροές πιέζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη ημέρα στον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό - Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ρήτρες και οι αμετακίνητοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης