Λευτέρης Ελευθερίου: Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες

Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε πως έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις κατηγορίες που έχει  αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση και απόπειρα βιασμού.

Όπως είπε ο ηθοποιός στο «Super Κατερίνα» ελπίζει να ξαναδεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο. «Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος» δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

Ο Λευτέρης Ελευθερίου πρόσθεσε: «Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν είναι ότι είμαι εγώ σωστός».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είναι σημαντικό για εκείνον, να υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες για έναν άνθρωπο. «Θέλω για κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας γιατί οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα, την πληρώνουν περισσότερο γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για 34 κατηγορίες στη δίκη της Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ - Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις και αριστερές διαρροές πιέζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη ημέρα στον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό - Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ρήτρες και οι αμετακίνητοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr