Έλενα Παπαβασιλείου για την επιστροφή της στην τηλεόραση: Έκανα έναν χρόνο για να πω το «ναι»

Έλενα Παπαβασιλείου για την επιστροφή της στην τηλεόραση: Έκανα έναν χρόνο για να πω το «ναι»

Εκείνοι μου έλεγαν «θα σε πείσουμε», περιέγραψε η παρουσιάστρια

papavasiliou
Για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τους λόγους που την έκαναν να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια, μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου στο «Πρωινό Σουσού».

Αρχικά, ανέφερε: «Επέστρεψα μετά από αρκετά χρόνια και το concept μου άρεσε πάρα πολύ. Το να συζητώ με έναν άνθρωπο. Το θεωρώ τιμητικό. Η ανθρώπινη φύση γενικά με μαγεύει!».

Έπειτα, μίλησε για το πτυχίο της στην ψυχολογία: «Αποφάσισα δύο φορές να σπουδάσω σε αυτή τη ζωή. Το σκεφτόμουν πολλά χρόνια να πιάσω τα θρανία. Διάβαζα συνέχεια βιβλία ψυχολογίας, αλλά σκεφτόμουν ότι είμαι μεγάλη. Λέω αφού το έκανα εγώ, ο καθένας που ονειρεύεται να κάνει κάτι, το κάνει. Ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσουμε το όνειρο ή την εξέλιξη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nqgjqqs6wp)
Κλείσιμο

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τον χώρο της τηλεόρασης: «Αρχικά δεν μου είχαν προτείνει κάτι που να νιώθω ότι θέλω να συνεχίσω. Όταν έπιασα ξανά τα θρανία με έπιασε μια εσωστρέφεια. Όταν πρέπει να διαβάζεις και να εμβαθύνεις, η τηλεόραση είχε βγει από το μυαλό μου. Μπήκα σε άλλον κόσμο που κι αυτός με προχώρησε. Βρήκα πράγματα για εμένα. Ασχολήθηκα με ένα αντικείμενο πολύ σημαντικό. Μετά, όταν ήρθε η πρόταση από το Action 24, στην αρχή ήμουν “σοβαρά;”. Εκείνοι μου έλεγαν “θα σε πείσουμε”. Μου πήρε έναν χρόνο να πω το “ναι"».

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαβασιλείου μοιράστηκε μερικά πράγματα για τη σχέση της με την τηλεόραση: «Την τηλεόραση σαν μέσο πάντα την αγαπούσα. Είναι ένα μαγικό κουτί που μου έκανε παρέα και μικρή και το έβλεπα τιμητικό να μπορείς να επικοινωνείς με τον κόσμο. Τότε είχαμε περισσότερη δημοσιότητα και με αυτό το κομμάτι δεν τρελαινόμουν. Είμαι αρκετά συναισθηματική και είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού. Σκεφτόμουν τι έκανα σωστά και τι λάθος. Λειτουργούσα με μεγάλη αυστηρότητα για εμένα. Αυτό που βλέπω και χαίρομαι τώρα στην τηλεόραση είναι ότι όλοι σκέφτονται λίγο παραπάνω πώς θα αισθανθεί ο άλλος. Ήμασταν πιο κλειστοί όλοι και τώρα είμαστε πιο ανοιχτοί στο τι αισθανόμαστε εμείς και οι δίπλα μας».

«Δεν είναι ότι ζούμε εύκολες περιόδους, αλλά ένα θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που ενδιαφέρεται για το τι κάνει ο άλλος κι αν είναι καλα. Όλοι μαζί ωριμάζουμε!», τόνισε η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας καθημερινής εκπομπής, η Έλενα Παπαβασιλείου απάντησε: «Μου είχαν πει για κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα. Δεν θα το έπαιρνα απόφαση. Νιώθω τυχερή και προνομιούχα που μπορώ να κάνω μια εκπομπή χωρίς αυτήν την πίεση. Τώρα συζητάμε πώς θέλουμε να την εξελίξουμε για του χρόνου».

Ειδήσεις σήμερα:

Με ασύμμετρη απάντηση απειλεί η Μόσχα μετά το «οκ» Μπάιντεν στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με όπλα των ΗΠΑ

Βορίδης: Δημιουργεί καχυποψία ότι ο Κασσελάκης δεν εμφανίζει το πόθεν έσχες

Για την αξία του ταξιδιού σε κείμενα Καζαντζάκη, Παλαμά και Χατζηδημητρίου τα θέματα της Γλώσσας στις Πανελλαδικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης