Μάκης Τσέλιος για Μπίλι Μπο: Πάνω στον κολοφώνα της επιτυχίας μας έφυγε από τη ζωή και όλα γκρεμίστηκαν

Μάκης Τσέλιος για Μπίλι Μπο: Πάνω στον κολοφώνα της επιτυχίας μας έφυγε από τη ζωή και όλα γκρεμίστηκαν

Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι, δήλωσε για τον σχεδιαστή μόδας

tselios_001
Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για την καριέρα του, τη σχέση του με τον Μπίλι Μπο, την προσωπική του ζωή, και άλλα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Ο σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε πως έχει περιορίσει αρκετά τη δουλειά του, ωστόσο παραμένει ενεργός. Όπως είπε ο ίδιος: «Είμαι ενεργός και αν τα πράγματα έρθουν καλύτερα θα είμαι πολύ πιο ενεργός, γιατί η υψηλή ραπτική αντιμετωπίζει πρόβλημα».

Όσον αφορά στη μόδα, ο Μάκης Τσέλιος ανέφερε: «Η μόδα δεν έχει ηλικία, αλλά έχει μέτρο. Βλέπουμε πολύ μεγάλες ηλικίες, οι οποίες δεν επιτρέπεται να είναι γυμνές σε πολλά μέρη, πρέπει να φορέσουν μακρύ μανίκι, ή το φόρεμα να είναι μην είναι πολύ κοντό, μίνι. Δεν είναι σωστή η εικόνα τους».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ns0ajbesqx)
Κλείσιμο

Για τη σχέση του με τον Μπίλι Μπο και την ταινία που θα αφιερωθεί στη ζωή του, ο Μάκης Τσέλιος είπε: «Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι. Με τον Μπίλι Μπο μαζί ξεκινήσαμε, μαζί προχωρήσαμε και ήμασταν μαζί όταν τέλειωσε όλο αυτό. Πάνω στον κολοφώνα της επιτυχίας μας, συνέβη αυτό και έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης και όλα γκρεμίστηκαν. Έδωσα σε μία εταιρεία παράγωγης το βιβλίο που έχω γράψει το 1989 για να γίνει ταινία η ζωή του Μπίλι Μπο. Τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, εγώ δεν παίρνω τίποτα. Έχω την επίβλεψη του σεναρίου και των δύο προσώπων που θα παίξουν εμένα και τον Βασίλη».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, σημείωσε: «Η προσωπική μου ζωή πήγε πολύ πίσω, γιατί με γέμιζε πολύ η δουλειά μου και ξεχνιόμουν. Έχω περάσει έρωτες στη ζωή μου και έχω περάσει όμορφα. Κάποια στιγμή κάτι ξέφυγε και ενώ είχα χτίσει πάνω σε αυτό απομακρυνθήκαμε και έμεινα μόνος μου. Τώρα είναι κοντά μου τα καταπληκτικά ανίψια μου, οι αδελφές μου, οι φίλοι μου, έχω ανθρώπους κοντά. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο στο δικό μου το σπίτι. Μου λείπει η συντροφικότητα».

«Σεβόμενος τον εαυτό μου, δεν αποφάσισα ποτέ να κάνω ένα παιδί. Τα λέει όλα αυτό», υπογράμμισε στο τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Με ασύμμετρη απάντηση απειλεί η Μόσχα μετά το «οκ» Μπάιντεν στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με όπλα των ΗΠΑ

Βορίδης: Δημιουργεί καχυποψία ότι ο Κασσελάκης δεν εμφανίζει το πόθεν έσχες

Για την αξία του ταξιδιού σε κείμενα Καζαντζάκη, Παλαμά και Χατζηδημητρίου τα θέματα της Γλώσσας στις Πανελλαδικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης