Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφήθηκε με τον... σωσία του, Τιλ Λίντεμαν

Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφήθηκε με τον... σωσία του, Τιλ Λίντεμαν

Η ομοιότητα μεταξύ του Έλληνα τραγουδιστή και του θρυλικού frontman των Rammstein σχολιάζεται εδώ και καιρό

mazonakis____giorgos
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ανάμεσα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου, για να απολαύσει ζωντανά τους Rammstein.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν κι εκείνος που είχε προωθήσει τη συγκεκριμένη συναυλία με βίντεο στα social media, βρέθηκε στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ φρόντισε να βγάλει και μια φωτογραφία με τον Τιλ Λίντεμαν.

Άλλωστε, εδώ και μήνες συζητιέται η ομοιότητα του λαϊκού τραγουδιστή με τον frontman του γερμανικού συγκροτήματος.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ποζάρει δίπλα στον Τιλ Λίντεμαν, στα καμαρίνια.

Κλείσιμο
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Χωρίς σχόλια...». 

Δείτε το στιγμιότυπο:

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη συγκεντρώνει πολλά χιουμοριστικά σχόλια για την ομοιότητά του με τον Λίντεμαν. Κάποια από αυτά αναφέρουν: «Τους χώρισαν στη γέννα λογικά», «Έγινε τεστ DNA;», «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!», «O Till μοιάζει στον ΜΑΖΩ όχι ο ΜΑΖΩ στον Τill» κά.

Λίγες ώρες πριν, ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον Γιώργο Μαζωνάκη μέσα στο στάδιο, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του, μετά την είδηση ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του.

mazonakisramstein
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη συναυλία των Rammstein
Την ίδια ώρα, όσοι πήγαν να δουν από κοντά τους Rammstein, δεν σταμάτησαν να αναρτούν στο TikTok, βίντεο με τον frontman του συγκροτήματος από τη σκηνή, ενώ έχουν αλλάξει με επεξεργασία τον ήχο για να «ντύσουν» τη μέταλ εικόνα του Λίντεμαν με τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη. Άλλοι απλά έκαναν αναφορές στον Γερμανό μεταλά, ως «Μαζώ».

Δείτε τα βίντεο


@arti_baculti

Μπορει να μην ειδαμε support απο @Giorgos Mazonakis στους Rammstein αλλα ηταν σα να βρισκοταν στη σκηνη #mazonakis #rammstein #greektiktok #greekmusic #greekculttv #μπεςφοργιου #συναυλία #οακα

♬ Me Ta Matia Na To Les - Giorgos Mazonakis

Με αφορμή τώρα την πρώτη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας αποφάσισε να την διαφημίσει με την βοήθεια του Γιώργου Μαζωνάκη.  Στο βίντεο φαίνεται ο Έλληνας τραγουδιστής να αναζητά καθηγητή γερμανικών για ταχύρυθμα μαθήματα. Όταν εκείνος του λέει ότι... δεν μπορεί, τότε ο Μαζωνάκης ξεκινά μόνος του να μαθαίνει το Du hast των Rammstein. 

Δείτε το βίντεο:




Ειδήσεις σήμερα:

Με ασύμμετρη απάντηση απειλεί η Μόσχα μετά το «οκ» Μπάιντεν στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με όπλα των ΗΠΑ

Βορίδης: Δημιουργεί καχυποψία ότι ο Κασσελάκης δεν εμφανίζει το πόθεν έσχες

Για την αξία του ταξιδιού σε κείμενα Καζαντζάκη, Παλαμά και Χατζηδημητρίου τα θέματα της Γλώσσας στις Πανελλαδικές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης